VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketti 2023

Eezy Valmennuskeskuksen VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketin avulla harjoittelet erilaisia aineistokoe- ja tekstinkäsittelytaitoja, tutustut erilaisiin tekstityyppeihin, opit luku- ja muistiinpanotekniikkaa, ajankäyttöä, erilaisiin kysymyksiin vastaamista sekä tutustut alan perussanastoon.

 

Kenelle?

Tämä kokonaisuus sopii kaikille kasvatusalalle hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua loistaakseen VAKAVA-kokeessa. VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketin avulla otat ison harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista ja saat tarvittavaa osaamista ja itseluottamusta valintakokeeseen.

Valmistaudu VAKAVA-kokeeseen monipuolisten aineistoharjoitustehtävien sekä harjoituspääsykokeiden avulla! 

 

Mitä?

VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketin tilaajat saavat 8 aineistokoeharjoitusta ja 2 harjoituspääsykoetta.

 

Miten?

Tehtävät sekä kokeet tehdään sähköisesti.

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua milloin vain. Harjoitukset ja kokeet löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä 1.3. alkaen. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 180 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
8 aineistoharjoitusta + 2 koetta
Alkaa
1.3.2023
Päättyy
25.5.2023
Kurssin hinta
144€ 180€