Psykologia Online huhtikuu ilta 2022

Kurssisuosikki!

Online huhtikuu on suosittu kurssikokonaisuus, jolla keskitytään valintakoemateriaalin sisällön opetukseen.

Ennen materiaalin julkaisua kerrataan psykologian valintakokeen kannalta keskeisimmät tilastolliset menetelmät sekä harjoitellaan loogista päättelyä ja aineistokoetaitoja. Kurssin aikataulu on tiivis ja se edellyttää osallistujalta päätoimista sitoutumista.

Online -kurssilla osallistut ammattitaitoisten opettajien opetukseen suorassa lähetyksessä. Käytössä olevalla, molemmin puoleisen vuorovaikutuksen mahdollistavalla Teams -verkko-alustalla, voit esittää opettajalle kysymyksiä chatin kautta opetuksen aikana ja voit laskea sekä keskustella yhdessä pienryhmissä muiden kurssilaisten kanssa.

 

Kenelle?

Kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka hallitsevat jo tilastollisten menetelmien perusteet ja haluavat keskittyä valintakoemateriaalin omaksumiseen. Mikäli peruslaskutaidot tai tilastollisten menetelmien osaaminen kaipaavat perusteellisempaa kertausta, suosittelemme myös Psykologian matemaattiset perustaidot Koti -kurssia tai Tilastot ja menetelmät Koti –kurssia.

 

Mitä?

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2. Opetus

Pääsykoevalmistautumisen opiskelutekniikka (4,5 oppituntia)

Opiskelutekniikka ja -taidot muodostavat pohjan, jolle kaikki muu oppiminen perustuu. Kurssikerralla käydään läpi mistä tekijöistä onnistunut pääsykoevalmistautuminen muodostuu.

Menetelmien perusteet ja looginen päättely (37 oppituntia)

Kurssiosuudella kerrataan keskeisimmät aihealueet tilastollisista menetelmistä. Näitä sovelletaan erilaisiin tutkimus- ja testausmenetelmiin, joiden osaaminen on ratkaisevaa valintakoeartikkelien sisältöjen ja tutkimusten ymmärtämiseksi. Käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. todennäköisyyslaskenta ja -jakaumat, testaus, korrelaatio ja regressio. Kurssilla harjoitellaan myös valintakoetehtävissä esiintyvää matemaattis-loogista päättelyä. Opetusta on 2-3 kertaa viikossa.

Aineistokoetekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

Valintakoeaineisto (41 oppituntia) 

Kurssin aikana käyt perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisällön, käsitteistön ja sekä ymmärrät keskeiset painotukset ja johtopäätökset. Opetusta on 2-4 kertaa viikossa.

3. Psykanetti (aukeaa marraskuun alussa)

Psykanetti sisältää tilastotieteen kurssimateriaalin sähköisessä muodossa sekä itsenäisesti tehtäviä aineistoharjoituksia. Voit aloittaa harjoittelun jo ennen kurssia ja asettaa itsellesi tavoitekäyrän.

4. Kurssimateriaali

  • Tilastot ja todennäköisyydet teoriakooste, 700 tehtävää ratkaisuineen sekä vanhoja valintakokeita
  • Valintakoeaineiston luentodiat, käsitelista, apukysymyksiä ja tehtäviä
  • Aineistoharjoituksia

5. Koti –kurssien opetusvideot 

  • Psykologia valintakoeaineisto Koti, joka sisältää aineistokoetekniikan (40 ot – kuvataan valintakoeaineiston ilmestyttyä)
  • Johdatus psykologian tutkimusmenetelmiin (tämä uusi kokonaisuus valmistuu syys-talven aikana).

6. Harjoituspääsykoe (4 oppituntia): 

Kurssiin kuuluu harjoituspääsykoe, jonka avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetilanteen ja ajankäytön hallintaa.

7. Tutorointi (6 tuntia): 

Tutoreiden avulla laadit työskentely- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen ja koetilanteeseen.

 

Takuu: Mikäli et saa tavoittelemaasi psykologian opiskelupaikkaa keväällä 2022, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

 

Ajankohta

Kurssi alkaa 31.3.2022. Opetusta on 2-4 kertaa viikossa arkisin klo 16/17 alkaen sekä viikonloppuina klo 9/10 alkaen. Tarkemman aikataulun ja muut käytännöntiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlen oppimisympäristöstä.

HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin: Aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 

Hinta ja maksutiedot

890 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 280 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
102 ot
Alkaa
31.3.2022
Päättyy
21.5.2022
Kurssin hinta
890€

Varasto loppu

”Koin kurssin ehdottoman tarpeelliseksi, koska luennoilla asioita avataan eri tavalla ja johdatellaan toimivien tekniikoiden pariin. Työssä käynnin ohella tämä oli varmasti tehokkain tapa!”

Kevään 2021 kurssipalaute

”Kurssi on auttanut selventämään pääsykokeeseen liittyviä asioita. Aikataulu oli tiukka, mutta hyvin suunniteltu ja luennoissa oli kiva, kun pidettiin myös taukoja. Jäi myös tunne, että kaikki oli suunniteltu todella hyvin etukäteen. Lisäksi linkit yms. löytyi helposti. Mahtavat ja asiantuntevat opettajat! Kiitos kaikille.”

Jenna, kevään 2021 kurssilainen

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Psykologian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363

Opettajat

Veera Rosama

”Matematiikan opiskelu on vaativaa, mutta samalla hauskaa!”

”Kovan työn tekeminen ei tarvitse olla tylsää, vaan työtä voi paiskia kieli poskella!”

Tässä muutamia juttuja, jotka tulevat varmasti luennoillani tutuiksi. Samalla kun tunneilla opiskellaan ja sisäistetään vaativia asioita, pidetään siellä myös hauskaa ja nauretaan paljon.

Olen valmistunut Helsingin Yliopistosta matemaattisten aineiden opettajaksi. Työt Valmennuskeskuksella aloitin jo kesken opintojen, syksyllä 2010, ja siitä lähtien olen toiminut pääasiallisesti matematiikan opettajana useilla eri kursseilla. Valmennuskurssiopettaminen vai tempaisi mukaansa. Kursseilla opettaminen on antoisaa ja jokainen kurssi on myös mahdollisuus minulle kehittää itseäni opettajana. En ikinä tee koko kurssia täysin samalla tavalla kuin viimeksi. Aina löytyy jotain parannettavaa.

Kursseillani ensimmäinen tavoitteeni on aina positiivisen ja rennon ilmapiirin luominen. Oma asenne sekä huonot puujalkavitsit yleensä auttavat asiaa. Tämän jälkeen kurssiopetus sujuu vuosien kokemuksella. Matematiikan opetuksessa painotan useita osa-alueita. Pääsykokeen kannalta yksi tärkeimmistä asioista on omata vahva laskurutiini. Tunneillani lasketaan paljon ja asioita monesti käydään läpi laskuesimerkkien kautta. Teoria aukeaa monille aivan uudella tavalla, kun asioita pohtii erilaisten haastavien tehtävien parissa. Asioiden ymmärtämisen ja laskurutiinin lisäksi painotan opetuksessa myös oikean vastaustekniikan löytämistä. Vastauksen laatiminen oikein voi tuoda pyrkijälle juuri ne ratkaisevat pisteet, mikä saa hänet sen valintarajan yli.

Omaan itse kilpaurheilutaustan ja sitä kautta olen oppinut tekemään paljon töitä menestymisen eteen. Tätä yritän painottaa myös kurssilaisillenikin. Matematiikassa ei aina ole oikotietä onneen, vaan tulos saavutetaan töitä tekemällä. Opettajana vaadin kurssilaisiltani paljon mutta koen tämän olevan vastavuoroista. Haluan tarjota kurssilaisilleni mahdollisimman paljon tehtäviä mahdollisimman laajalta alueelta ja erilaisilta vaatimustasoilta.

Kurssilaisten kommentteja Veeran opetuksesta:

”Opettaja oli motivoiva ja kasvatti motivaatiota.”
”Opettaja selitti asiat monipuolisesti, selitti monta kertaa, jos ei heti ymmärtänyt.”
”Opetus oli erittäin hyvin ’jäsennetty. Asiat eistettiin hyvässä järjestyksessä ja opettaja selvästi panosti opetukseen.”
”Opettaja kävi asiat hyvin läpi esimerkkien kautta.”
”Sain aina apua kysymyksiini ja opettaja kierteli varmistamassa, että onko asia selvä.”
”Hyvät lisätehtävät ja pistarit.”