Psykologia maaliskuu ilta, Online 2023

Toivottu kurssiuutuus!

Maaliskuu ilta Online -kurssilla keskitytään ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä erityisesti loogisen päättelyn sekä aineistokoetaitojen harjoitteluun. Tilastotieteen osalta harjoitellaan erilaisia aineistotehtäviä, mutta ohjattua tilastotieteen harjoittelua tehdään tällä kurssilla vain pienissä määrin. Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen kurssilla käydään huolellisesti lävitse valintakoemateriaalin sisältö.

Online-kurssillamme valmistaudut pääsykokeeseen opettajan ohjauksessa missä tahansa oletkin. Etäopetukseen pääset helposti liittymään vaikka omalta kotisohvaltasi.

Kaupunki
Kurssin laajuus
110 ot
Alkaa
8.3.2023
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
940€
 • Kenelle?

  Kurssi on suunnattu ensisijaisesti hakijoille, jotka hallitsevat hyvin tilastotieteen perusteet ja haluavat keskittyä ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä erityisesti loogisen päättelyn opiskeluun. Kurssi sopii myös aiemmin valmennuskurssillamme olleille, jotka ovat opiskelleet tilastotiedettä ja kaipaavat nyt enemmän keskittymistä loogisen päättelyn sekä valintakoemateriaalin opiskeluun.

 • Online-opetus

  1. Looginen päättely ja tilaston aineistoharjoitukset (30 oppituntia)

  Kurssiosuuden pääpaino on matemaattis-loogisten tehtävien läpikäynnissä ja tehtäväharjoittelussa. Lisäksi opetuksessa keskitytään tilastotieteen osalta erityisesti aineistopohjaisiin tilastoharjoituksiin, joiden yhteydessä kerrataan myös laskemista. Opetusta on 1–2 kertaa viikossa.

  2. Artikkeli- ja aineistolukutekniikka ja harjoitukset (11 oppituntia)

  Kurssikerroilla käsitellään artikkeliluku- ja muistiinpanotekniikkaa, katsaus- ja tutkimusartikkelien rakennetta lukemisen sekä harjoitellaan suomen- ja englanninkielisten artikkelien käsittelyä. Samalla opit lukemaan erilaisia tekstejä, taulukoita ja tutkimustuloksia.

  3. Kevään 2023 valintakoeaineisto (51 oppituntia)

  Opetuksessa käydään perusteellisesti läpi valintakoeaineiston sisältö, käsitteistö sekä keskeiset painotukset ja tulokset. Opettajat tekevät valintakoeaineistoista käsitelistoja, apukysymyksiä sekä tehtäviä. Opetusta on 2–4 kertaa viikossa.

 • Kurssin muu sisältö

  Psykanetti & kysymyspalstat opettajille

  Psykanetti sisältää noin 800 tilastotieteen ja loogisen päättelyn tehtävää sekä opetusvideoita. Yhtä aihealuetta käsittelevät materiaalit löydät helposti samasta paikasta. Materiaalin avulla voit opiskella ja kerrata itsenäisesti tilastotieteen asioita. Psykanetissä sinulla on myös kysymysmahdollisuus tehtävistä opettajalta, vaikka tehtäviä ei juurikaan käydä opetuksessa lävitse.

  Opetusvideot ja onlinekurssin tallenteet

  Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot. Oman online-opetuksen tallenteiden lisäksi saat käyttöösi seuraavat opetusvideot:

  • Psykanetin tilastovideot (35 oppituntia)
  • Johdatus tutkimusmenetelmiin (5 oppituntia)
  • Aivot tutuiksi (4 oppituntia)
  • Vuosien 2021 ja 2022 valintakoeanalyysit (4 oppituntia)
  • Valintakoeaineisto Koti -kurssin opetusvideot (n. 44 oppituntia), joiden avulla kertaat valintakoeaineiston sisällöt tehokkaasti

   

  Aineistoharjoitukset

  Tunnilla tehtävien harjoitusten lisäksi saat käyttöösi 10 aineistoharjoitusta suomen- ja englanninkielisistä artikkeleista.

  Harjoituspääsykokeet (12 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kolme harjoituspääsykoetta, joiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  Tutorit tukenasi (6 oppituntia)

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

 • Ajankohta

  Kurssi alkaa 8.3.2023. Opetusta on 1–4 kertaa viikossa arkisin klo 16.30/17 alkaen sekä joinain viikonloppuina klo 9/10 alkaen. Tarkemman aikataulun ja kurssikäytännöt lisätään Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Pystyt aloittamaan harjoittelun valintakokeeseen heti ilmoittautumisen jälkeen.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön ja valintakoepäivämäärän julkaisun jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 940 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Jos et saa opiskelupaikkaa, voi seuraavana vuonna osallistua vastaavalle valmennuskurssille puoleen hintaan. Takuualennus on voimassa myös 3. kertaa kurssille osallistuville.

  Kaudella 2021-2022 psykologian takuukurssille osallistuneet kurssilaiset saavat mille tahansa  logopedian valmennuskurssillemme uudelleen osallistuessaan käyttöönsä Psykanetti 2 -materiaalin (ei koske Valintakoeaineisto koti -kurssia). Psykanetti 2 on suunnattu kurssillemme uudelleen osallistuville hakijoille, jotka kaipaavat lisäharjoituksia ja -tehtäviä Psykanetin lisäksi. Materiaali sisältää noin 700 tilastotieteen & loogisen päättelyn harjoitusta. Saat siis täysin uudet harjoitustehtävät käyttöösi, vaikka osallistuisit kurssille uudelleen!

”Artikkeleiden läpikäyntivideoista oli erittäin paljon apua, samoin slidestä ja artikkelitehtävistä. ”

Psykologia helmikuu Online -kurssilainen 2022