Psykologia harjoituskoepaketti 2023

Harjoituskoepaketin avulla testaat osaamistasi!

Psykologian harjoituskoepaketin avulla testaat osaamistasi valintakokeen eri osioissa ja pääset harjoittelemaan koetilannetta-, taktiikkaa ja ajankäyttöä. Saat käyttöösi kolme täysimittaista harjoituspääsykoetta mallivastauksineen. Kokeet tehdään kurssin sähköisessä oppimisympäristössä, jossa käytössäsi on myös vastaava laskin kuin valintakokeessa.

Kaupunki
Kurssin laajuus
3 harjoituskoetta
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
31.5.2023
Kurssin hinta
190€
 • Kenelle?

  Koepaketti sopii hakijoille, jotka eivät tarvitse varsinaisesti valmennusta valintakokeeseen, mutta jotka haluavat testata osaamistaan ja harjoitella valintakoetilannetta ja kokeen ajankäyttöä etukäteen.

 • Kurssin sisältö

  Harjoituskoepakettiin kuuluu 3 sähköistä harjoituspääsykoetta. Saat kaikista kokeista myös videotallenteet, joissa opettajat käyvät lävitse kokeen malliratkaisut. Kokeet aikatauluttuvat keväälle 2023 ja saat kokeet käyttöösi samaan aikaan valmennuskursseillamme opiskelevien kurssilaisen kanssa.

  Kokeista julkaistaan myös pistejakaumat ja tulostaulukot kaikkien kurssilaistemme osalta, ja pääset halutessasi arvioimaan suoriutumistasi kokeissa suhteessa kaikkiin valmennuskurssilaisiimme.

  Maalis- ja huhtikuun harjoituskokeet pohjautuvat tilastoon, loogiseen päättelyyn ja mahdollisesti harjoituskokeen yhteydessä olevaan aineistoon. Toukokuun harjoituskoe pohjautuu psykologian valintakokeen ennakkomateriaaliin.

 • Ajankohta

  Voit ilmoittautua kurssille milloin vain. Kokeet julkaistaan Moodlessa 11.3., 1.4. ja 13.5. Kokeet ovat vapaasti käytössä valintakokeeseen saakka.

  Kokeet ovat sähköisesti tehtävissä Moodlessa, jonne saat tunnukset sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 190 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!