Opettajankoulutus: Soveltuvuuskoe itseopiskelumateriaali 2023

Eezy Valmennuskeskuksen opettajankoulutuksen soveltuvuuskokeeseen valmentavan itseopiskelumateriaalin avulla harjoittelet oman aikataulun mukaan soveltuvuuskoetilannetta autenttisesti erilaisten MAP-pohjaisten tehtävien avulla. Materiaalin sisällöt ja harjoitukset perustuvat Moniulotteiseen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP).

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille opettajankoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua loistaakseen soveltuvuuskokeessa. Kokeeseen valmentavan materiaalin avulla otat ison harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista ja saat tarvittavaa osaamista sekä itseluottamusta valintakokeeseen.

Kurssi sopii itsenäistä opiskelua arvostavalle opiskelijalle. Todella edullinen itseopiskelukurssimme valmentaa kaikkiin eri opettajankoulutusohjelmien soveltuvuuskokeisiin.

 

Mitä?

Itseopiskelumateriaalissa olevien harjoitusten avulla pääset harjoittelemaan itsenäisesti erilaisia toimintatapoja, kuinka tuot esille ja sanallistat motivaatiotasi, vahvuuksiasi, hakeutumistasi alalle, omia toimintamallejasi ja reaktioitasi erilaisissa käytännön tilanteissa sekä pohdit omaa opettajuuttasi.

Kurssi sisältää:

  • tietoa ja kuvauksia eri opettajankoulutusohjelmien soveltuvuuskoetilanteista ja miksi soveltuvuuskoe järjestetään,
  • tietoa miten soveltuvuutta mitataan ja millaisia opettajia haetaan MAP -mallin avulla,
  • tietoa mitä soveltuvuuskoetilanteessa tapahtuu: motivaatio, koulutettavuus ja vuorovaikutus haastattelutilanteessa sekä esimerkkikysymyksiä,
  • tietoa vuorovaikutustaidoista: kommunikointi ja sosiaaliset taidot vuorovaikutustilanteessa, millainen on hyvä keskustelija
  • vinkkejä soveltuvuuskokeeseen valmistautumiseksi, mitä huomioida ja pyrkiä kehittämään omissa vuorovaikutustaidoissa sekä kuinka hallita jännitystä,
  • erilaisia harjoituksia.

 

Milloin?

Materiaali on saatavilla sähköisesti Moodlen oppimisympäristössä helmikuusta 2023 alkaen.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 55 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
1.2.2023
Päättyy
10.6.2023
Kurssin hinta
55€