Opettajankoulutus: Soveltuvuusharjoitukset Koti 2023

Eezy Valmennuskeskuksen opettajankoulutuksen soveltuvuuskokeeseen valmentavan koti -kurssin avulla harjoittelet soveltuvuuskoetilannetta autenttisesti erilaisten MAP-pohjaisten tehtävien avulla moneen kertaan. Kurssisisällöt ja harjoitukset perustuvat Moniulotteiseen opettajan osaamisen prosessimalliin (MAP).

Kokonaisuus toteutetaan opetusvideoina ja itsenäisinä tehtävinä, joiden avulla pääset harjoittelemaan monipuolisesti soveltuvuuskokeen haastattelussa usein esiin nousevia teemoja mm. kuinka tuot esiin ja sanallistat motivaatiotasi, perusteluja hakeutua alalle, pohdit omaa opettajuuttasi, omia vahvuuksia sekä kykyä nähdä muissa esiintyviä vahvuuksia, arvioit kuinka toimisit erilaisissa tilanteissa ja ratkot ongelmia sekä miten tulkitset erilaisia tunnetiloja.

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille opettajankoulutusohjelmiin hakeville opiskelijoille, jotka tarvitsevat apua loistaakseen soveltuvuuskokeessa. Soveltuvuusharjoitukset koti -kurssin avulla otat ison harppauksen lähemmäksi unelmaasi opettajan tai kasvatusalan asiantuntijan ammatista ja saat tarvittavaa osaamista sekä itseluottamusta valintakokeeseen.

Edullinen ja suosittu Koti-kurssi soveltuvuuskokeeseen! Opetusvideoiden sekä harjoitustehtävien avulla opiskelet mistä päin maailmaa tahansa, omien aikataulujen ja menojen mukaan. 

 

 

Mitä?

Kotikurssimme koostuu viidestä kokonaisuudesta ja jokaiseen kokonaisuuteen kuuluvista harjoituksista:

  1. Millainen soveltuvuuskoe on, mitkä ovat sen valintaperusteet, MAP -malli, miksi soveltuvuuskoe järjestetään.
  2. Mitä soveltuvuus on ja mitä soveltuvuuskokeessa pyritään havainnoimaan, millaista opettajan työ on ja millaisia opettajia nykykoulu tarvitsee sekä millaisia opettajia haetaan, koulutettavuus alalle ja edellytykset omaksua kasvatusalalla tarvittavia tietoja ja taitoja.
  3. Haastattelutilanne ja pysäkit: haastattelun peruskysymyksiä ja niihin vastaaminen, vuorovaikutus ja keskustelussa vaadittavat taidot.
  4. Omien vuorovaikutustaitojen tiedostaminen ja itsensä tunteminen, sanaton viestintä, jännityksen hallinta.
  5. MAP-malliin perustuvia pysäkkitehtäviä ja niihin liittyviä pohdintoja.

 

Miten?

Opetusvideot ja tehtävät löytyvät 1.4.2023 alkaen Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen. Kurssille voi ilmoittautua koska vain!

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 120 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietittyttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää kasvatustieteistä ja opettajakoulutuksesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
10 ot
Alkaa
1.2.2023
Päättyy
10.6.2023
Kurssin hinta
120€

”Soveltuvuuskurssi oli tarpeellinen ja antoi paljon eväitä vastaamiseen itse haastattelussa. Sain ryhmätöissä paljon eri näkökulmia muilta ja harjoituskokeessa sain hyvin palautetta, mikä auttaa itse koetilanteessa.”

Kurssipalaute 2021

”Koen, että kurssista on ollut valtava hyöty, vaikka koulupaikkaa en saisikaan. Positiiviset ja iloiset opettajat sekä kurssilaiset tekivät vaikutuksen. :)”

Kurssipalaute 2021

”Kiitos tasokkaasta ja innostavasta opetuksesta ja tuesta! :)”

Kurssipalaute 2021