Oikisnetti 2023

Kiinnostaako oikeustiede? Oikisnetti sisältää kattavan materiaalipaketin oikeustieteen pääsykokeeseen valmistautumisessa. Voit aloittaa harjoittelun aineistotehtävien avulla. Aineistotehtävät ovat tärkeä osa valintakoetta ja niitä kannattaa harjoitella riittävästi jo ennen kirjojen ilmestymistä. Lisäksi saat luku- ja vastaustekniikkaohjeet sekä Kohti opiskelupaikkaa -oppaan, joiden avulla kehität opiskelutekniikoitasi kevättä varten.

Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen julkaistaan suurin osa kurssin materiaaleista. Kirjatiivistelmien avulla löydät tärkeimmät kohdat valintakoekirjoista ja ne myös auttavat sinua kertaamisessa. Tiivistelmistä äänitetään myös äänikirjat. Runsaan tehtävämateriaalin avulla pystyt harjoittelemaan ja kehittämään vastaustekniikkaasi oikealle tasolle. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat osaamisesi sekä harjoittelet valintakoetilannetta etukäteen.

Oikisnetissä opit tehtäviä tekemällä!

 

Kenelle?

Oikisnetti soveltuu parhaiten itsenäisille hakijoille, jotka eivät kaipaa opetusta ja joilla perusteet hakemisesta ovat jo hallussa.

 

Mitä?

Tiivistelmät & tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat kaikista pääsykoekirjoista
Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää mallivastauksineen
1 aineistokoe + 3 harjoituspääsykoetta
300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
Lakipykäläkoonnit valintakoekirjoista
Noin 30 aineistoharjoitusta
Luku- ja vastaustekniikkaohjeet
Kohti opiskelupaikkaa -materiaali

Huom! Oikisnetti ei sisällä opetusvideoita.

 

Milloin?

Kaikki kurssin materiaalit ovat rajattomassa käytössäsi kevään 2023 valintakokeeseen saakka. Moodle-tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 290 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää oikiksesta ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Yli 300 tehtävää
Alkaa
Itse valittavissa
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
290€