Oikis Supertakuu 2023

Haluatko kokonaisvaltaisen tuen valmistautumisessasi oikeustieteen pääsykokeeseen? Valitse siinä tapauksessa Valmennuskeskuksen Oikis Supertakuu -kurssi.

Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen mitoittaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät: opiskelutekniset taidot, oikeaoppisen vastaustekniikan, jatkuvan tuen lukuprosessin ajan, säännöllisen oppimisen seurannan sekä koetilanteen hallinnan.

Oikis Supertakuu- ja Vipkurssit ovat sisällöltään identtiset, mutta niissä on erilaiset kurssitakuut. Kurssi on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna tai osallistua oikeustieteen opetuksen osalta Helsingin lähiopetuskurssille.

Markkinoiden laajin valmennusohjelma oikeustieteen valintakokeeseen! Sitoudumme tavoitteeseesi 100-prosenttisesti – saat kaikki rahasi takaisin, mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2023. 

 

Mitä?

1. Opiskelutekniikka

Opiskelutekniset taidot luovat perustan valmistautumiselle. Valintakokeeseen valmistautuminen alkaa opiskelutekniikkakurssilla (16 ot). Opetuksissa käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Opetuskertoja on yhteensä 3 ja opetukset toteutetaan Online-opetuksena.

2. Henkilökohtainen valmentaja

Kurssiopetuksen alussa henkilökohtainen valmentajasi on sinuun yhteydessä. Valmentajasi kanssa käytte henkilökohtaisesti lävitse kaikki sinua pääsykoeprojektissa pohdituttavat asiat. Valmentaja on tukenasi koko kevään ajan valintakokeeseen asti. Kirjojen ilmestymisen jälkeen teet yhdessä valmentajasi kanssa lukusuunnitelman.

Kurssin aikana sinulla on käytettävissäsi 10 henkilökohtaista tapaamista valmentajasi kanssa. Tapaamisten sisältö muotoutuu toiveidesi mukaisesti ja tapaamisissa voidaan käsitellä mm. vastaustekniikkaa, käydä lävitse harjoituskokeita, kerrata haastavia sisältöjä valintakoekirjoista tai harjoitella aineistotehtäviä. Valmentajalta saat henkilökohtaista tsemppausta ja tukea koko kevään ajan ja voit olla valmentajaasi aina yhteydessä. Valmentajat ovat oikeustieteen ylioppilaita.

3. Valmennuskurssiopetus

Saat osallistumisoikeuden Helsingin huhtikuu -iltakurssille sekä kahteen Online-kurssiimme (helmi– ja huhtikuu). Voit siis osallistua joko huhtikuussa alkavaan luokkaopetukseen Helsingissä tai Online-opetukseen. Online-kurssit järjestetään vuorovaikutteisen alustan kautta, mikä mahdollistaa kysymisen opettajalta opetuksen aikana. Voit myös halutessasi osallistua eri kurssien opetukseen, jolloin pystyt valitsemaan juuri sinun aikatauluihisi sopivan opiskelurytmin (HUOM! kurssit ovat opetussisällöltään identtiset). Online-opetukset eivät ole striimattua luokkaopetusta, vaan toteutetaan aidosti etäopetuksena.

Kurssit sisältävät ennen valintakoekirjojen ilmestymistä pidettävän opetuksen, jossa harjoitellaan vastaustekniikkaa ja aineistotehtäviä, tutustutaan yleisimpiin oikeudenaloihin sekä kerrataan vielä pääpointit opiskelutekniikan osalta. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen opetuksissa käydään huolellisesti lävitse pääsykoekirjat asiantuntevien opettajiemme johdolla.

Edellä mainittujen kurssien sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta kotisivuiltamme.

4. Pienryhmäpäivät 2kpl

Kurssiin kuuluu kaksi pienryhmäpäivää, jossa käydään valmentajien johdolla lävitse harjoitustehtäviä ja treenataan vastaustekniikkaa. Pienryhmäpäivät toteutetaan etänä.

5. Harjoituspääsykokeet 4 kpl

Kurssi sisältää neljä harjoituspääsykoetta, joista saa pisteytyksen ja henkilökohtaisen palautteen. Harjoituspääsykokeiden avulla pystyt hyvin seuraamaan millä tasolla osaamisesi on ja harjoittelet pääsykoetilannetta etukäteen.

6. Kurssimateriaali

 • Opetusvideot kaikista opettavista sisällöistä
 • Noin 50 aineistoharjoitusta, joista suurin osa on heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi
 • Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista & tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
 • Opettajien luentomateriaalit
 • Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
 • Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 25 pääsykoetyylistä tehtävää
 • Valmiit muistikortit opiskelun tueksi
 • Lakipykälälistat valintakoekirjoista
 • Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti
 • Valmentajien tekemä lisämateriaali
 • Pienryhmäpäivien harjoitukset

7. Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Ennen kurssin alkua pidämme kanssasi halutessasi henkilökohtaisen tapaamisen. Tapaamisessa varmistetaan kurssin sopivuus sinulle, käydään lävitse pääsykoeprosessi ja valmennuskurssin eteneminen. Tapaaminen pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua.

 

Ilmoittautumismenettely Oikis Supertakuu –kurssille

 1. Kurssi-ilmoittautuminen tehdään verkkosivujemme kautta. Ilmoittautumisen jälkeen valmennusjohtaja Tytti Luuri on sinuun yhteydessä kurssikäytäntöihin liittyen. Samalla voit varata henkilökohtaisen valmennustapaamisen. Tapaaminen voidaan järjestää toimistollamme Ruoholahdessa tai etänä. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Voit varata aloituskeskustelun myös ennen ilmoittautumista. Keskustelu ei sido sinua mihinkään ja se on maksuton.
 2. Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen Supertakuu kurssilaisten kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka on yksi kurssiin kuuluvista harjoituspääsykokeista. Kyseinen harjoituspääsykoe tulee ensisijaisesti suorittaa paikan päällä Helsingissä. He, jotka eivät pääse karsintakokeesta jatkoon, siirtyvät Oikis Vip –kurssille, joka on sisällöltään Oikis Supertakuu –kurssin kaltainen, mutta Vip -kurssiin ei sisälly rahanpalautusta. Vip kurssin hinta on 1890 euroa ja karsiutuessa maksat ainoastaan Vip-kurssin hinnan. Mikäli karsiudut Vip-kurssille etkä saa opiskelupaikkaa, saat osallistua Vip-kurssille keväällä 2024 puoleen hintaan. Pyrkijät, jotka jatkavat Supertakuu -kurssilla loppuun asti, mutta eivät saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä, saavat kokonaisuudessaan maksamansa kurssihinnan takaisin.

 

Milloin?

Oikis-kurssin opetukset alkavat valintasi mukaan helmi- tai huhtikuun Online-ryhmässä tai oikis Huhtikuu Helsinki -kurssilla. Lopullinen aikataulu vahvistuu valintakoemateriaalin ilmestyttyä. Kurssien luennot pääsääntöisesti arkisin klo 17.00-20.30, harjoituspääsykokeita ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 

Maksutiedot ja kurssitakuut

Kurssin hinta on 3690 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Saat kaikki rahasi takaisin, mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2023.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää oikiksesta ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Jopa 223 ot
Alkaa
Itse valittavissa
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
3690€

”Albert jaksaa olla innostava vaikka on kahlannut nää niin tuhannesti läpi, kiitos että jaksaa vastata alkajien pieniinkin kysymyksiin kunnolla. Monesti siitä aukeaa isompikin kokonaisuus samalla.”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Aivan loistava kurssi! En ikinä olisi näin valmis kokeeseen ilman kurssia! Tiedonanto sujuvaa, opetus laadukasta ja tuutorit iso plussa!”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Erityisen hyvää oli luentojen/aihepiirien kokoavat diat, jotka kertautti samalla, muutenkin visuaalisesti todella miellyttäviä dioja. Tykkäsin myös kyssäreistä ennen taukoja.”

Verneri, Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022