Oikis Supertakuu 2023

Haluatko kokonaisvaltaisen tuen valmistautumisessasi oikeustieteen pääsykokeeseen? Valitse siinä tapauksessa Valmennuskeskuksen Oikis Supertakuu -kurssi.

Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen varmistaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät: opiskelutekniset taidot, oikeaoppisen vastaustekniikan, jatkuvan tuen lukuprosessin ajan, säännöllisen oppimisen seurannan sekä koetilanteen hallinnan.

Oikis Supertakuu- ja Vipkurssit ovat sisällöltään identtiset, mutta niissä on erilaiset kurssitakuut. Kurssi on mahdollista suorittaa täysin etäopiskeluna tai osallistua oikeustieteen opetuksen osalta Helsingin lähiopetuskurssille.

Markkinoiden laajin valmennusohjelma oikeustieteen valintakokeeseen! Supertakuulla saat kaikki rahat takaisin kurssista, jos et saa opiskelupaikkaa! 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Jopa 223 ot
Alkaa
20.2. tai 7.3.
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
3690€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii hakijoille, jotka haluavat mahdollisimman kattavan ja monipuolisen valmennuksen oikeustieteen valintakokeeseen.

 • Kurssin opetus

  Oikeustieteen opetus

  Saat osallistumisoikeuden Helsingin huhtikuu -iltakurssille sekä kahteen Online-kurssiimme (helmi– ja huhtikuu), voit siis aloittaa valmistautumisen silloin kun itse haluat. Voit myös halutessasi osallistua eri kurssien opetukseen, jolloin pystyt valitsemaan juuri sinun aikatauluihisi sopivan opiskelurytmin (HUOM! kurssit ovat opetussisällöltään identtiset).

  Kurssit sisältävät ennen valintakoekirjojen ilmestymistä pidettävän opetuksen, jossa harjoitellaan vastaustekniikkaa ja aineistotehtäviä, tutustutaan yleisimpiin oikeudenaloihin sekä käydään valintakokeen kannalta keskeiset osaamisalueet lävitse. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen opetuksissa käydään huolellisesti lävitse pääsykoekirjat asiantuntevien opettajiemme johdolla. Helmi- ja huhtikuun kurssien sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta kotisivuiltamme.

  Opiskelutekniikka (16 oppituntia)

  Opiskelutekniset taidot luovat perustan valmistautumiselle. Kurssi sisältää erillisen opiskelutekniikkavalmennuksen, jossa käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Opetuskertoja on yhteensä 3 ja opetukset toteutetaan Online-opetuksena. Opetusten ajankohdat ovat ti 7.3., to 9.3. ja ti 14.3. klo 16.30-20.00.

 • Muu sisältö

  Henkilökohtainen valmentaja

  Kurssiopetuksen alussa henkilökohtainen valmentajasi on sinuun yhteydessä. Valmentajasi kanssa käytte henkilökohtaisesti lävitse kaikki sinua pääsykoeprojektissa pohdituttavat asiat. Valmentaja on tukenasi koko kevään ajan valintakokeeseen asti. Kirjojen ilmestymisen jälkeen teet yhdessä valmentajasi kanssa lukusuunnitelman.

  Kurssin aikana sinulla on käytettävissäsi 10 henkilökohtaista tapaamista valmentajasi kanssa. Tapaamisten sisältö muotoutuu toiveidesi mukaisesti ja tapaamisissa voidaan käsitellä mm. vastaustekniikkaa, käydä lävitse harjoituskokeita, kerrata haastavia sisältöjä valintakoekirjoista tai harjoitella aineistotehtäviä. Valmentajalta saat henkilökohtaista tsemppausta ja tukea koko kevään ajan ja voit olla valmentajaasi aina yhteydessä. Valmentajat ovat oikeustieteen ylioppilaita.

  Pienryhmäpäivät 2kpl

  Kurssiin kuuluu kaksi pienryhmäpäivää, jossa käydään valmentajien johdolla lävitse harjoitustehtäviä ja treenataan vastaustekniikkaa. Pienryhmäpäivät toteutetaan etänä.

 • Kurssimateriaalit

  – Opetusvideot kaikista opettavista sisällöistä
  –  1 aineistokoe & 3 harjoituspääsykoetta (saat kokeista henkilökohtaisen palautteen)
  –  Noin 50 aineistoharjoitusta, jotka ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi
  –  Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista ja tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
  –  Opettajien luentomateriaalit
  –  Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
  –  Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyylistä tehtävää
  –  Muistikortit valintakoekirjallisuudesta
  –  Lakipykälälistat valintakoekirjoista
  –  Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti
  –  Valmentajien tekemä lisämateriaali
  –  Pienryhmäpäivien tehtävät

 • Ilmoittautumismenettely Supertakuu-kurssille

  Ilmoittautuminen tehdään verkkosivujemme kautta. Ilmoittautumisen jälkeen kurssipäällikkö on sinuun yhteydessä kurssikäytäntöihin liittyen. Samalla voit halutessasi varata henkilökohtaisen valmennustapaamisen. Tapaamisessa varmistetaan kurssin sopivuus sinulle, käydään lävitse pääsykoeprosessi ja valmennuskurssin eteneminen. Tapaaminen järjestetään toimistollamme Ruoholahdessa tai etänä. Voit varata aloituskeskustelun myös ennen ilmoittautumista. Keskustelu ei sido sinua mihinkään ja se on maksuton.

  Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen Supertakuu kurssilaisten kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka on yksi kurssiin kuuluvista harjoituspääsykokeista. Kyseinen harjoituspääsykoe tulee ensisijaisesti suorittaa paikan päällä Helsingissä. He, jotka eivät pääse karsintakokeesta jatkoon, siirtyvät Oikis Vip –kurssille, joka on sisällöltään Oikis Supertakuu –kurssin kaltainen, mutta Vip -kurssiin ei sisälly rahanpalautusta. Vip kurssin hinta on 1890 euroa ja karsiutuessa maksat ainoastaan Vip-kurssin hinnan. Mikäli karsiudut Vip-kurssille etkä saa opiskelupaikkaa, saat osallistua haluamallasi oikeustieteen kurssille keväällä 2024 puoleen hintaan. Pyrkijät, jotka jatkavat Supertakuu -kurssilla loppuun asti, mutta eivät saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä, saavat kokonaisuudessaan maksamansa kurssihinnan takaisin.

 • Ajankohta

  Oikis-kurssin opetukset alkavat valintasi mukaan helmi- tai huhtikuun Online-ryhmässä tai oikis Huhtikuu Helsinki -kurssilla. Lopullinen aikataulu vahvistuu valintakoemateriaalin ilmestyttyä. Kurssien luennot pääsääntöisesti arkisin klo 17.00-20.30 ja mahdollisesti joinakin viikonloppuisin klo 10-13.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 3690 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 280 e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli läpäiset kurssin karsintakokeen, mutta et saa opiskelupaikkaa, saat kaikki kurssista maksamasi rahat takaisin. Mikäli et läpäise karsintakoetta, siirryt Vip-kurssille, jonka takuu on: mikäli et saa opiskelupaikkaa, voit osallistua valitsemallesi oikeustieteen kurssille puoleen hintaan keväällä 2024.

”Albert jaksaa olla innostava vaikka on kahlannut nää niin tuhannesti läpi, kiitos että jaksaa vastata alkajien pieniinkin kysymyksiin kunnolla. Monesti siitä aukeaa isompikin kokonaisuus samalla.”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Aivan loistava kurssi! En ikinä olisi näin valmis kokeeseen ilman kurssia! Tiedonanto sujuvaa, opetus laadukasta ja tuutorit iso plussa!”

Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022

”Erityisen hyvää oli luentojen/aihepiirien kokoavat diat, jotka kertautti samalla, muutenkin visuaalisesti todella miellyttäviä dioja. Tykkäsin myös kyssäreistä ennen taukoja.”

Verneri, Oikis Super-/Viptakuu -kurssilainen 2022