Oikis huhtikuu ilta Online 2023

Mikäli haluat markkinoiden parasta opetusta etänä toteutettuna, on Online-kurssimme paras valinta oikeustieteen pääsykokeeseen valmistautumisessa. Opettajillamme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus oikeustieteen pääsykokeeseen valmentamisessa, joten he tietävät tarkalleen millaista osaamista kokeessa vaaditaan ja miten kokeeseen kannattaa valmistautua.

Kurssi alkaa ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä, jolloin kurssilla harjoitellaan erityisesti vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviin vastaamista. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään valintakoekirjojen opetukseen, jota kurssin monipuoliset materiaalit ja harjoituspääsykokeet tukevat.

Kurssilla käsitellään samat aihesisällöt kuin helmikuun kurssilla, mutta johdanto-osuuden osalta  tiiviimmässä aikataulussa.

Kevään -22 kurssisuosikki! 

Kaupunki
Kurssin laajuus
128 ot
Alkaa
30.3.2023
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
1190€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii hyvin abeille tai hakijoille, jotka haluavat aloittaa intensiivisemmän valmistautumisen vasta huhtikuussa. Opetukset alkavat yo-kirjoitusten jälkeen.

 • Kurssin sisältö

  –  Vastaustekniikka, opiskelutekniikka & aineisto-opetus (n. 33 ot)
  –  Kirjakohtainen opetus (n. 55 ot)
  –  Tutorointi (n. 15 ot)
  –  Opetusvideot kaikista opetettavista sisällöistä
  –  1 aineistokoe ja 3 harjoituspääsykoetta, joista saat henkilökohtaisen palautteen
  –  Noin 50 aineistoharjoitusta, jotka ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen
  –  Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista ja tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
  –  Opettajien luentomateriaalit
  –  Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
  –  Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyylistä tehtävää
  –  Muistikortit valintakoekirjallisuudesta
  –  Lakipykäläkoonnit valintakoekirjoista
  –  Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti

 • Kurssin eteneminen

  1. Ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä 

  Ennen kirjojen julkaisua on tärkeä harjoitella opiskelutekniikkaa, vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviä. Kurssilla läpikäytävien aineistotehtävien avulla opit valintakokeessa vaadittavan vastaustekniikan ja saat tehtävien tekoon hyvän rutiinin. Opiskelutekniikkaan liittyen saat konkreettisia vinkkejä mm. lukusuunnitelman tekemiseen ja omien opiskelutekniikoiden tehostamiseen. Opetuksissa tutustutaan lisäksi yleisimpiin oikeudenaloihin ja saat hyvän käsityksen millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Kurssin tutorit tulevat sinulle tutuiksi jo kurssin alussa ja he ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saat apua myös käytännön asioihin kuten lukusuunnitelman laadintaan tai stressinhallintaan.

  2. Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen 

  Kirjaopetuksissa käydään perusteellisesti lävitse valintakoemateriaali. Opetuksia on noin 2-4 kertaa viikossa, minkä lisäksi kurssilla on harjoituskokeita viikonloppuisin (sis. tarkistus & henkilökohtainen palaute). Jokaisen kirjaopetuksen jälkeen on erillinen kysymysmahdollisuus opettajalta, jos haluat vielä tarkentaa jotain asiaa. Kaikista kirjoista pidetään myös erilliset kertauskerrat, jolloin käydään vielä lävitse vaikeimmat kohdat kirjoista. Kurssilla on lisäksi viikoittain tutoreiden pitämiä tapaamisia ja sinulla on aina mahdollisuus olla myös henkilökohtaisesti tutoreihin tai opettajiin etäyhteydessä.

 • Ajankohta

  30.3.-26.5.2023. Ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä opetusta on 2-3 kertaa viikossa ja valintakoekirjallisuuden opetus 2-4 kertaa viikossa. Luennot arki-iltaisin klo 17.00-20.30 tai joinakin viikonloppuina klo 10-13.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 1190 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 280 e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Diat aivan mahtavia!”

Kevään 2021 huhtikuun kurssilainen

”Opettaja selitti hyvin ja kaaviot olivat hyviä.”

Kevään 2021 huhtikuun kurssilainen

”Hyvä kurssi, kattavat materiaalit ja laadukas opetus. Mahtavat tutorit jotka varmasti jäävät mieleen. Iltatutorointeja jää kieltämättä kyllä ikävä. Tuntuu, että tulee tyhjä kolo siihen 21-22 aikaan, kun ei olekaan enää zoomia mihin kirjautua.”

Oikis huhtikuu Online -kurssilainen 2022