Oikis huhtikuu ilta Online 2023

Mikäli haluat markkinoiden parasta opetusta etänä toteutettuna, on Online-kurssimme paras valinta oikeustieteen pääsykokeeseen valmistautumisessa. Opettajillamme on yhteensä yli 40 vuoden kokemus oikeustieteen pääsykokeeseen valmentamisessa. Online-kurssimme eivät ole striimattua luokkaopetusta, vaan toteutetaan laadukkaasti etäopetuksena.

Kurssi alkaa jo ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä, jolloin kurssilla harjoitellaan erityisesti vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviin vastaamista. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään valintakoekirjojen opetukseen, jota kurssin monipuoliset materiaalit ja harjoituspääsykokeet tukevat.

Kurssilla käsitellään samat aihesisällöt kuin helmikuun kurssilla, mutta johdanto-osuuden osalta hieman tiiviimmässä aikataulussa.

Viime kevään kurssisuosikki! 

 

Kenelle?

Kurssi sopii hyvin abeille tai hakijoille, jotka haluavat aloittaa intensiivisemmän valmistautumisen vasta huhtikuussa. Opetukset alkavat yo-kirjoitusten jälkeen.

 

Mitä?

Vastaustekniikka, opiskelutekniikka & aineisto-opetus (n. 33 ot)
Kirjakohtainen opetus (n. 55 ot)
Tutorointi (n. 15 ot)
Opetusvideot kaikista opetettavista sisällöistä
4 harjoituspääsykoetta, joista saat henkilökohtaisen palautteen
Noin 50 aineistoharjoitusta, joista suurin osa on heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi
Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista & tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
Opettajien luentomateriaalit
Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
Tehtäväkirja, joka sisältää noin 20-25 pääsykoetyylistä tehtävää
Valmiit muistikortit opiskelun tueksi
Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti (uutena: lakipykälälistaukset valintakoekirjoista)

 

Kurssin eteneminen: 

1. Ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä 

Ennen kirjojen julkaisua on tärkeä harjoitella opiskelutekniikkaa, vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviä. Kurssilla harjoitellaan aineistotehtäviin vastaamista ja saat niiden tekoon hyvän rutiinin. Opiskelutekniikkaan liittyen saat konkreettisia vinkkejä mm. lukusuunnitelman tekemiseen ja omien opiskelutekniikoiden tehostamiseen. Opetuksissa tutustutaan lisäksi yleisimpiin oikeudenaloihin ja saat hyvän käsityksen millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Kurssin tutorit tulevat sinulle tutuiksi jo kurssin alussa ja he ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saat henkistä tukea ja tsemppausta. Tutorit auttavat sinua myös käytännön asioissa kuten lukusuunnitelman laadinnassa.

2. Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen 

Kirjaopetuksissa käydään perusteellisesti lävitse valintakoemateriaali. Opetuksia on noin 2-4 kertaa viikossa, minkä lisäksi kurssilla on harjoituskokeita viikonloppuisin (sis. tarkistus & henkilökohtainen palaute). Jokaisen kirjaopetuksen jälkeen on erillinen kysymysmahdollisuus opettajalta, jos haluat vielä tarkentaa jotain asiaa. Kaikista kirjoista pidetään myös erilliset kertauskerrat, jolloin käydään vielä lävitse vaikeimmat kohdat kirjoista. Kurssilla on lisäksi viikoittain tutoreiden pitämiä tapaamisia ja sinulla on aina mahdollisuus olla myös henkilökohtaisesti tutoreihin tai opettajiin etäyhteydessä.

 

 

Milloin?

Huhti-toukokuu 2023. Ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä opetusta on 2-3 kertaa viikossa ja valintakoekirjallisuuden opetus 2-4 kertaa viikossa. Luennot arki-iltaisin klo 17.00-20.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 1190 euroa. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 280 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille seuraavana keväänä puoleen hintaan. 

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Haluatko lukea lisää oikiksesta ja valintakokeesta? Klikkaa tästä!

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaaLue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
128 ot
Alkaa
1.4.2023
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
1190€

”Diat aivan mahtavia!”

Kevään 2021 huhtikuun kurssilainen

”Opettaja selitti hyvin ja kaaviot olivat hyviä.”

Kevään 2021 huhtikuun kurssilainen

”Hyvä kurssi, kattavat materiaalit ja laadukas opetus. Mahtavat tutorit jotka varmasti jäävät mieleen. Iltatutorointeja jää kieltämättä kyllä ikävä. Tuntuu, että tulee tyhjä kolo siihen 21-22 aikaan, kun ei olekaan enää zoomia mihin kirjautua.”

Oikis huhtikuu Online -kurssilainen 2022