Oikis huhtikuu ilta Helsinki 2023

Helsingin kurssilla pääset osallistumaan luokassa pidettävään valintakoekirjojen opetukseen. Opettajillamme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus oikeustieteen pääsykokeeseen valmentamisessa, joten he tietävät tarkalleen millaista osaamista kokeessa vaaditaan ja miten kokeeseen kannattaa valmistautua.

Kurssi alkaa ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä, jolloin kurssilla harjoitellaan erityisesti vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviin vastaamista. Kyseinen opetusosuus toteutetaan etäopetuksena. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään valintakoekirjojen opetukseen, jota kurssin monipuoliset materiaalit ja harjoituspääsykokeet tukevat. Saat käyttöösi myös online-kurssin tallenteet kaikkien opetuskertojen osalta, jos et pääse osallistumaan jollekin kurssikerralle.

Kurssilla käsitellään samat aihesisällöt kuin helmikuun kurssilla, mutta johdanto-osuuden osalta tiiviimmässä aikataulussa.

Kevään 2022 vastaavalta kurssilta joka kolmas kurssilainen pääsi opiskelemaan oikeustiedettä! 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
128 ot
Alkaa
30.3.2023
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
1290€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii oikispyrkijöille, jotka haluavat osallistua lähiopetukseen Helsingissä. Kurssi soveltuu hyvin myös abeille, koska opetukset alkavat yo-kirjoitusten jälkeen.

 • Kurssin sisältö

  –  Vastaustekniikka, opiskelutekniikka & aineisto-opetus etäopetuksena (n. 33 ot)
  –  Kirjakohtainen opetus lähiopetuksena (n. 55 ot)
  –  Tutorointi (n. 15 ot)
  –  Opetusvideot kaikista opetettavista sisällöistä
  –  1 aineistokoe ja 3 harjoituspääsykoetta, joista saat henkilökohtaisen palautteen
  –  Noin 50 aineistoharjoitusta, jotka ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen
  –  Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista ja tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
  –  Opettajien luentomateriaalit
  –  Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
  –  Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyylistä tehtävää
  –  Muistikortit valintakoekirjallisuudesta
  –  Lakipykäläkoonnit valintakoekirjoista
  –  Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti

 • Kurssin eteneminen

  Ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä (opetus toteutetaan etäopetuksena)

  Ennen kirjojen julkaisua on tärkeä harjoitella opiskelutekniikkaa, vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviä. Kurssilla läpikäytävien aineistotehtävien avulla opit valintakokeessa vaadittavan vastaustekniikan ja saat tehtävien tekoon hyvän rutiinin. Opiskelutekniikkaan liittyen saat konkreettisia vinkkejä mm. lukusuunnitelman tekemiseen ja omien opiskelutekniikoiden tehostamiseen. Opetuksissa tutustutaan lisäksi yleisimpiin oikeudenaloihin ja saat hyvän käsityksen millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan.

  Kurssin tutorit tulevat sinulle tutuiksi jo kurssin alussa ja he ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saat apua myös käytännön asioihin kuten lukusuunnitelman laadintaan tai stressinhallintaan. Kurssin tutoroinnit pidetään etänä.

  Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen (opetus lähiopetuksena Helsingissä)

  Kirjaopetuksissa käydään perusteellisesti lävitse valintakoemateriaali. Opetuksia on noin 2-4 kertaa viikossa, minkä lisäksi kurssilla on harjoituskokeita viikonloppuisin (sis. tarkistus & henkilökohtainen palaute). Jokaisen kirjaopetuksen jälkeen on erillinen kysymysmahdollisuus opettajalta, jos haluat vielä tarkentaa jotain asiaa. Kaikista kirjoista pidetään myös erilliset kertauskerrat, jolloin käydään vielä lävitse vaikeimmat kohdat kirjoista. Kurssilla on lisäksi viikoittain tutoreiden pitämiä etätapaamisia ja sinulla on aina mahdollisuus olla myös henkilökohtaisesti tutoreihin tai opettajiin etäyhteydessä.

 • Ajankohta

  30.3.-26.5.2023. Ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä etäopetusta on 2-3 kertaa viikossa ja valintakoekirjallisuuden opetus 2-4 kertaa viikossa lähiopetuksena. Luennot arki-iltaisin klo 17.00-20.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

  Huom! Yksittäisiä kurssitapahtumia voidaan pitää myös etänä. 

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 1290 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 280 e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Erittäin hyvä! Ei mitään negatiivista sanottavaa. Opetti hyvin, helposti lähestyttävä, sai ymmärtämään joitain vaikeita asioita hyvien esimerkkien avulla 🙂 Iso kiitos hyvästä opetuksesta!”

Oikis huhtikuu Helsinki -kurssilainen 2022

”Tutorit auttoivat sellaisina päivinä, joissa motivaatio ja jaksamista oli vähäistä. Heidän kanssa oli kiva jutella asioista, jotka mietitytti tai huolestutti, koska heidän vinkit ja esimerkit auttoivat ja sen jälkeen oli helpompi keskittyä lukemiseen eikä jännittämiseen.”

Oikis huhtikuu Helsinki -kurssilainen 2022

”Kurssi on auttanut minua ymmärtämään oikeustieteen perusasioita ja antanut minulle moninkertaisesti paremmat valmiudet pääsykokeita ja sen jälkeistä elämää ajatellen.”

Aki, Oikis huhtikuu Helsinki -kurssilainen 2022