Oikis helmikuu ilta Online 2023

Helmikuussa alkavalla kurssilla aloitat valmistautumisen oikeustieteen pääsykokeeseen hyvissä ajoin. Kurssilla harjoittelet ennen valintakoekirjojen ilmestymistä valintakokeessa vaadittavan vastaustekniikan, teet runsaasti aineistotehtäviä, tutustut yleisimpiin oikeudenaloihin ja kehität omia opiskelutekniikoitasi. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään valintakoekirjojen opetukseen, jota kurssin monipuoliset materiaalit ja harjoituspääsykokeet tukevat.

Opettajillamme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus oikeustieteen pääsykokeeseen valmentamisessa, joten heillä on tarkka käsitys siitä, millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Pitkän kurssin kautta saat opettajien ja tutoreiden tuen käyttöösi koko kevään ajaksi. Saat myös takuulla laadukasta opetusta. Online-kurssimme eivät ole striimattua luokkaopetusta, vaan toteutetaan aidosti etäopetuksena.

Ota varaslähtö – aloita valmistautuminen pääsykokeeseen ajoissa! 

Kaupunki
Kurssin laajuus
128 ot
Alkaa
20.2.2023
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
1190€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii erityisesti hakijoille, jotka haluavat ja pystyvät aloittamaan valmistautumisen pääsykokeeseen mahdollisimman aikaisin. Kurssilla käydään lävitse kaikki valintakokeen kannalta keskeiset sisällöt.

 • Kurssin sisältö

  –  Vastaustekniikka, opiskelutekniikka & aineisto-opetus (n. 33 ot)
  –  Kirjakohtainen opetus (n. 55 ot)
  –  Tutorointi (n. 15 ot)
  –  Opetusvideot kaikista opetettavista sisällöistä
  –  1 aineistokoe ja 3 harjoituspääsykoetta, joista saat henkilökohtaisen palautteen
  –  Noin 50 aineistoharjoitusta, jotka ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen
  –  Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista ja tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
  –  Opettajien luentomateriaalit
  –  Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
  –  Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyylistä tehtävää
  –  Muistikortit valintakoekirjallisuudesta
  –  Lakipykäläkoonnit valintakoekirjoista
  –  Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti

 • Kurssin eteneminen

  Ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä 

  Ennen kirjojen julkaisua on tärkeä harjoitella opiskelutekniikkaa, vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviä. Kurssilla harjoitellaan aineistotehtäviin vastaamista ja saat niiden tekoon hyvän rutiinin. Opiskelutekniikkaan liittyen saat konkreettisia vinkkejä mm. lukusuunnitelman tekemiseen ja omien opiskelutekniikoiden tehostamiseen. Opetuksissa tutustutaan lisäksi yleisimpiin oikeudenaloihin ja saat hyvän käsityksen millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Kurssin tutorit tulevat sinulle tutuiksi jo kurssin alussa ja he ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saat apua myös käytännön asioihin kuten lukusuunnitelman laadintaan tai stressinhallintaan.

  Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen 

  Kirjaopetuksissa käydään perusteellisesti lävitse valintakoemateriaali. Opetuksia on noin 2-4 kertaa viikossa, minkä lisäksi kurssilla on harjoituskokeita viikonloppuisin (sis. tarkistus & henkilökohtainen palaute). Jokaisen kirjaopetuksen jälkeen on erillinen kysymysmahdollisuus opettajalta, jos haluat vielä tarkentaa jotain asiaa. Kaikista kirjoista pidetään myös erilliset kertauskerrat, jolloin käydään vielä lävitse vaikeimmat kohdat kirjoista. Kurssilla on lisäksi viikoittain tutoreiden pitämiä tapaamisia ja sinulla on aina mahdollisuus olla myös henkilökohtaisesti tutoreihin tai opettajiin etäyhteydessä.

 • Ajankohta

  20.2.-26.5.2023. Ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä opetusta on noin kerran viikossa ja valintakoekirjallisuuden opetus 2-4 kertaa viikossa. Opetukset pääosin arki-iltaisin klo 17.00-20.30 ja mahdollisesti joinakin viikonloppuisin klo 10-13.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 1190 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 280 e. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2023, pääset vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Opettaja oli kärsivällinen ja oli valmistautunut luennoille todella hyvin. Diat olivat opettavaisia ja erityistä plussaa kappaleiden yhteenvedosta sekä koko kirjan yhteenveto-diasta. Oppilaiden kysymykset huomioitiin ja opettajalla oli antaa käytännön esimerkkejä kirjan sisällöstä joka auttoi paremmin hahmottamaan tekstiä. Jollakin ihmeellä opettaja sai yksitoikkoiselta ja osittain hämmentävältä vaikuttavan kirjan kuulostamaan mielenkiintoiselta ja loogiselta.”

Emilia, Oikis helmikuu Online -kurssilainen 2022

”Opettaja oli asiantunteva ja meni suoraan asiaan. Koko kirja käytiin yksityiskohtaisesti läpi ja hän osasi esimerkkien kautta auttaa hahmottamaan eri sopimusoikeudellisia tilanteita paremmin. Vaikeisiin teemoihin opettaja käytti enemmän aikaa, mikä oli hyvä. Velvoitteiden lakkaaminen-osion opetuksesta iso plussa!! Se auttoi todella paljon.”

Oikis helmikuu Online -kurssilainen 2022

”Albertin opetuksesta paistaa asiantuntemus. Hän vääntää hienosti rautalangasta asiat niin, että varmasti jokainen ne ymmärtää. Iso plussa mahtavista opetusdioista ja yhteenvedoista! Luennoilla oli super rento tunnelma.”

Oikis helmikuu Online -kurssilainen 2022

”Kiitos paljon onnistuneesta kurssista! En tiedä kuinka olisin selvinnyt luku-urakasta ilman asiantuntevien opettajien neuvoja ja opetusta. Kiitos myös taustajoukoille materiaaleista ja viestinnästä.”

Oikis helmikuu Online -kurssilainen 2022

”Albertin opetus ja materiaalit ovat mielettömän hyviä. Hänen tapansa selittää asia ja antaa esimerkkejä, sekä tiivistää asiat yhteen kuvaan, on ehdottomasti Albertin opetuksen parasta antia. Puheen tempo on miellyttävä ja häntä kuuntelee mielellään.”

Piia, Oikis helmikuu Online -kurssilainen 2022