Oikis helmikuu ilta etäopetus 2024

Helmikuussa alkavalla kurssilla aloitat valmistautumisen oikeustieteen pääsykokeeseen hyvissä ajoin. Kurssilla harjoittelet ennen valintakoekirjojen ilmestymistä valintakokeessa vaadittavan vastaustekniikan, teet runsaasti aineistotehtäviä, tutustut yleisimpiin oikeudenaloihin ja kehität omia opiskelutekniikoitasi. Valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään valintakoekirjojen opetukseen, jota kurssin monipuoliset materiaalit ja harjoituspääsykokeet tukevat.

Opettajillamme on yhteensä yli 30 vuoden kokemus oikeustieteen pääsykokeeseen valmentamisessa, joten heillä on tarkka käsitys siitä, millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Pitkän kurssin kautta saat opettajien ja tutoreiden tuen käyttöösi koko kevään ajaksi. Saat myös takuulla laadukasta opetusta.

Ota varaslähtö – aloita valmistautuminen pääsykokeeseen ajoissa! 

Kaupunki
Kurssin laajuus
128 ot
Alkaa
27.2.2024
Päättyy
23.5.2024
Kurssin hinta
1190€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii erityisesti hakijoille, jotka haluavat ja pystyvät aloittamaan valmistautumisen pääsykokeeseen mahdollisimman aikaisin. Kurssilla käydään lävitse kaikki valintakokeen kannalta keskeiset sisällöt.

 • Kurssin sisältö

  –  Vastaustekniikka, opiskelutekniikka & aineisto-opetus (n. 33 ot)
  –  Kirjakohtainen opetus (n. 55 ot)
  –  Tutorointi (n. 15 ot)
  –  Opetusvideot kaikista opetettavista sisällöistä
  –  1 aineistokoe ja 3 harjoituspääsykoetta, joista saat henkilökohtaisen palautteen
  –  Noin 50 aineistoharjoitusta, jotka ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen
  –  Tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista ja tiivistelmien pohjalta tehdyt äänikirjat
  –  Opettajien luentomateriaalit
  –  Noin 300 kysymyksen sähköinen kysymyspankki, joka on erinomainen apu kertaamisessa
  –  Tehtäväpaketti, joka sisältää noin 20 pääsykoetyylistä tehtävää
  –  Muistikortit valintakoekirjallisuudesta
  –  Lakipykäläkoonnit valintakoekirjoista
  –  Muu materiaali, joka muotoutuu pääsykoekirjojen sisältöjen mukaisesti

 • Kurssin eteneminen

  Ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä 

  Ennen kirjojen julkaisua on tärkeä harjoitella opiskelutekniikkaa, vastaustekniikkaa sekä aineistotehtäviä. Kurssilla harjoitellaan aineistotehtäviin vastaamista ja saat niiden tekoon hyvän rutiinin. Opiskelutekniikkaan liittyen saat konkreettisia vinkkejä mm. lukusuunnitelman tekemiseen ja omien opiskelutekniikoiden tehostamiseen. Opetuksissa tutustutaan lisäksi yleisimpiin oikeudenaloihin ja saat hyvän käsityksen millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan. Kurssin tutorit tulevat sinulle tutuiksi jo kurssin alussa ja he ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joilta saat apua myös käytännön asioihin kuten lukusuunnitelman laadintaan tai stressinhallintaan.

  Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen 

  Kirjaopetuksissa käydään perusteellisesti lävitse valintakoemateriaali. Opetuksia on noin 3 kertaa viikossa, minkä lisäksi kurssilla on harjoituskokeita viikoittain (sis. tarkistus & henkilökohtainen palaute). Jokaisen kirjaopetuksen jälkeen on erillinen kysymysmahdollisuus opettajalta, jos haluat vielä tarkentaa jotain asiaa. Kaikista kirjoista pidetään myös erilliset kertauskerrat, jolloin käydään vielä lävitse vaikeimmat kohdat kirjoista. Kurssilla on lisäksi viikoittain tutoreiden pitämiä tapaamisia ja sinulla on aina mahdollisuus olla myös henkilökohtaisesti tutoreihin tai opettajiin etäyhteydessä.

 • Ajankohta

  Ennen valintakoekirjallisuuden ilmestymistä opetusta on noin kerran viikossa ja valintakoekirjallisuuden opetus noin 3 kertaa viikossa. Opetukset pääosin arki-iltaisin klo 17.00-20.30 ja mahdollisesti joinakin viikonloppuisin klo 10-13.30. Harjoituspääsykokeita, tutorointeja ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi oikeustieteen opiskelupaikkaa keväällä 2024, pääset vastaavalle kurssille puoleen hintaan seuraavana vuonna.

”Kurssi alkoi hyvissä ajoin helmikuussa joten sai rauhassa opetella vastaustekniikkaa ym. Muut valmennuskurssit alkoivat liian myöhään päivä kaksi ennen materiaalejen tuloa, joten tuntui että tarvitsin tukea enemmän myös ennen materiaalejen tuloa.”

-Oikis helmikuun kurssilainen 2023