Oikis Free 2024

Oikis Freen avulla harjoittelet oikeustieteen valintakokeeseen maksutta. Kurssilla saat käyttöösi opetusvideoita liittyen opiskelutekniikoihin sekä kokeneiden juristiopettajiemme kuvaamia oikeudenalakohtaisia videoita.

Pääset lisäksi tekemään 5 pääsykokeen tasoista aineistoharjoitusta, joiden avulla harjoittelet valintakokeen mahdolliseen aineisto-osuuteen. Aineistotehtävien rooli valintakokeessa on viime vuosina ollut merkittävä, joten aineistotehtävien harjoittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. Opettajamme antaa myös vinkit pääsykoeprosessissa onnistumiseen.

Ilmainen tutustumispaketti kaikille oikispyrkijöille!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
11 ot
Alkaa
Itse valittavissa
Päättyy
toukokuu 2024
Kurssin hinta
0€
 • Kenelle?

  Kaikille, jotka ovat pohtineet oikeustieteen valmennuskurssille osallistumista, mutta haluavat ennen ilmoittautumista tutustua yleisesti oikeustieteeseen sekä kurssin opettajiin ja materiaaleihin. Oikis Freen materiaalit sisältyvät automaattisesti kaikkiin oikeustieteen valmennuskursseihimme.

 • Kurssin sisältö

  –  Opiskelutekniikka pääsykokeeseen valmistautumisessa
  –  Opettajan vinkit pääsykokeessa onnistumiseen
  –  Opetusvideot velvoiteoikeuden perusteista
  –  Opetusvideot oikeudellisesta ajattelusta
  –  5 aineistoharjoitusta

 • Ajankohta

  Oikis Freen materiaalit ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen ja voit käyttää sitä veloituksetta aina kevään 2024 pääsykoepäivään asti.

 • Maksutiedot

  Kurssi on ilmainen. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kuluja.

  Huomaa, että Oikis Free on tutustumiskurssi, eikä se sisällä valintakoemateriaalin eikä vastaustekniikan opetusta. Varsinaisilla kursseillamme myös Oikis Free -kurssin teemoja käsitellään laajemmin ja saat huomattavasti enemmän harjoitusmateriaalia.