Oikis Free 2023

Oikis Freen avulla harjoittelet oikeustieteen valintakokeeseen maksutta. Kurssilla saat käyttöösi opetusvideoita liittyen opiskelutekniikoihin sekä kokeneiden juristiopettajiemme kuvaamia oikeudenalakohtaisia videoita.

Pääset lisäksi tekemään 5 pääsykokeen tasoista aineistoharjoitusta, joiden avulla harjoittelet valintakokeen mahdolliseen aineisto-osuuteen. Aineistotehtävien rooli valintakokeessa on viime vuosina ollut merkittävä, joten aineistotehtävien harjoittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. Opettajamme antaa myös vinkit pääsykoeprosessissa onnistumiseen.

Ilmainen tutustumispaketti kaikille oikispyrkijöille!

 

Kurssin sisältö

Opiskelutekniikka pääsykokeeseen valmistautumisessa
Opettajan vinkit pääsykokeessa onnistumiseen
Opetusvideot velvoiteoikeuden perusteista
Opetusvideot oikeudellisesta ajattelusta
5 aineistoharjoitusta

 

Milloin?

Oikis Freen materiaalit ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen ja voit käyttää sitä veloituksetta aina kevään 2023 pääsykoepäivään asti.

 

Maksutiedot

Kurssi on ilmainen. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, eikä siitä aiheudu sinulle mitään kuluja.

Huomaa, että Oikis Free on tutustumiskurssi, eikä se sisällä valintakoemateriaalin eikä vastaustekniikan opetusta. Varsinaisilla kursseillamme myös Oikis Free -kurssin teemoja käsitellään laajemmin ja saat huomattavasti enemmän harjoitusmateriaalia. 

 

Hakuinfot

Järjestämme lisäksi ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
11 ot
Alkaa
Itse valittavissa
Päättyy
26.5.2023
Kurssin hinta
0€