Lääkistube fysiikka 2023

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme vahvasti pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla. Eezy Valmennuskeskus on ollut alalla lähes 50 vuotta, joten me todellakin tiedämme miten parhaat valmennuskurssit syntyvät ja mitä pääsykokeiden läpäisyyn oikeasti vaaditaan.

Lääkistube fysiikka 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat kunnon lisäboostia itsenäiseen opiskeluun. Lääkistube fysiikka 2023 – kurssilla vaikeatkin asiat selitetään auki mahdollisimman kattavasti, joten jos koet fysiikan haastavana on tämä kurssi sinua varten!

Kurssi on paras valintasi, kun kaipaat mahdollisimman kattavaa ja täsmällistä fysiikan eri aihealueiden kertausta itsenäisen opiskelun tueksi. Lisäetuna kurssiin kuuluu matematiikkapaketti, jonka avulla pääset hiomaan perusmatemaattisia taitoja.

 

Mitä?

Tämä valmennuskurssi on tukenasi itsenäisessä opiskelussa ja auttaa ymmärtämään fysiikan tehtäviä paremmin. Lääkistuben fysiikan materiaalissa asioita käydään laajasti läpi ja samalla pyritään selittämään mahdollisimman hyvin fysiikan ilmiöiden syy-yhteyksiä.

Kurssilla käydään läpi kaikki valintakokeen kannalta tärkeimmät aineet, harjoitustehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä teet Lääkisnetissä juuri silloin kuin haluat ja opetusvideoita voit katsoa rajattomasti. Pääset siis preppaamaan juuri niitä asioita, joista itsellesi on eniten hyötyä.

 

Kurssin sisältö:

  • opetusvideoita
  • matematiikkapaketti
  • harjoitustehtäviä mallivastauksineen
  • sähköinen oppimisympäristö

Tätä on lääkisfysiikka:

 

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Tarkempia lisätietoja löydät Moodlesta.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 249 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää! 

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 249 €


 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
249€

”Haluaisin vielä erikseen kiittää Lääkistuben fysiikan opettajaa. Aloitin fysiikan opiskelun jo ennen kurssin alkua ja Lääkistuben videot antoi paremman pohjan fysiikan opiskeluun kuin lukiokurssit ikinä! Opettajalla on aivan ainutlaatuisen hyvä tapa selittää fysiikan ilmiöitä auki ja luoda helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Plussaa on tietysti videoiden rento ja hauska tunnelma. Ei fysiikka olekaan niin vakavaa :DD. Jos pääsen tänä vuonna lääkikseen, se on suurimmaksi osaksi kurssin fysiikan opettajien ansiota. Olen sanoinkuvaamattoman kiitollinen!!”

Siiri, Lääkis tammikuu Online 2022 -kurssilainen