Lääkisnetti 2024-2025

Lääkisnetti on markkinoiden ainoa lääketieteen alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

Lääkisnetti sisältää:

 • yli 4 000 eritasoista tehtävää vaiheittaisine mallivastauksineen
 • kattavat teoriat opetusvideoineen ja 8 harjoituspääsykoetta
 • kysymismahdollisuuden tarjoama jatkuva henkilökohtainen tuki

Vuosittain vastaamme noin 3000 kurssilaistemme esittämään fysiikan, kemian ja biologian kysymykseen. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden pitkäjänteiselle valintakoevalmistautumiselle, koska materiaalin saa käyttöönsä jo kesäkuussa.

 

Katso, mitä mieltä Vilma on Lääkisnetistämme:

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
17.6.2024
Päättyy
30.5.2025
Kurssin hinta
590€
 • Kenelle?

  Tämä kurssi sopii kaikille, jotka eivät tunne tarvetta valmiiksi suunnitellulle ajankäytölle ja haluavat opiskella lääketieteen pääsykokeeseen itsenäisesti kattavan materiaalipaketin ja opetusvideoiden avulla. Voit siis opiskella sisällöt omaan tahtiisi.

 • Kurssin sisältö

  Kaikkien kurssiemme opetuksessa, materiaalissa ja harjoituspääsykokeissa huomioidaan valintakoeuudistuksen edellyttämät muutostarpeet.

  Lääkisnetin sisältö ja ominaisuudet:

  • uudistetut ja aiempaa laajemmat visualisoidut teoriat jokaisesta aineesta
  • runsaasti harjoitustehtäviä vaiheittaisine mallivastauksineen (fysiikassa yli 2 000, kemiassa yli 1 300 ja biologiassa yli 1 300 tehtävää)
  • kaikkien aineiden opetusvideot
  • kysymismahdollisuus, jonka avulla voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, ja he vastaavat sinulle henkilökohtaisesti
  • edistymiskäyrä, jonka avulla voit seurata osaamisesi kehittymistä
  • kertaustoiminto, joka ohjaa tarkistamaan ja kertaamaan väärin menneet tehtävät
  • mahdollisuus verrata omaa edistymistäsi muihin pyrkijöihin reaaliajassa

   

  Harjoituspääsykokeet 8 kpl

  Kaikkiin kursseihimme kuuluu viisi korjattavaa ja pisteytettävää harjoituspääsykoetta. Lisäksi saat kolme koetta omatoimiseen harjoitteluun. Kokeet tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta. Kokeiden avulla kertaat kurssilla käytyjä asioita ja pystyt seuraamaan edistymistäsi kurssin edetessä.

  Henkilökohtainen tuki

  Voit kysyä opettajiltamme apua Lääkisnetin tehtäviin, joihin kaipaat mallivastauksia selkeämpiä ohjeita ja selitystä. Opettajamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

 • Aikataulu

  Lääkisnetti avautuu 17.6.2024, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.

”Lääkisnetti oli todella hyvä ja monipuolinen pohja. Tehtäviä oli helppo tehdä heti teoriaosan luettua ja videon katsottua.”

Lääketieteen kurssilainen 2024

”Kiitos erinomaisesta opetuksesta ja kärsivällisyydestä tänä lukuvuonna. Olet mahtava opettaja ja sinusta on varmasti ollut apua todella monelle.”

Hanna, lääketieteen kurssilainen 2024

”Teoriaa on esitelty ytimekkäästi ja selkeästi, mikä mahdollistaa hyvän ymmärtämisen. On ollut kiva katsoa teoriaan liittyviä videoita, niissä selitetään laskuesimerkkejä perusteellisesti. Tehtäviä on ollut monipuolisesti ja kiva, että niiden vaikeustaso vaihtelee.”

Lääketieteen kurssilainen 2024

”On todella mukava huomata, että kysymyksiin vastaamiseen ja sitä kautta meidän opiskelijoiden opettamiseen käytetään kovasti aikaa ja vaivaa. Olen itse saanut vastauksista kovasti apua, ja hyviä lisätietoja/syvennystä oppimaani! Mm parabolisen segmentin pinta-alan kaava oli tosi hyvä lisätieto, jota voin muistaessani hyödyntää! Eli suuri kiitos, kun saa kysyä tehtävistä/teoriasta, ja vastauksissa näkyy se, että halutaan saada opiskelija todella oppimaan!”

Hanna, lääketieteen kurssilainen 2024

”Teorioissa käsiteltiin loistavasti asiat ja ne oli jaoteltu hyvin asiakokonaisuuksiin. Oli kiva, että asiat oli opetettu teksteissä sekä vielä videoilla kerrottu.”

Lääketieteen kurssilainen 2024