Lääkis Vip Helsinki 2023

Eezy Valmennuskeskuksen Viptakuu -kurssi on markkinoiden laajin valmennuskokonaisuus, joka on suunniteltu yhdessä asiantuntevien opettajiemme sekä lääketiedettä opiskelevien tutoreidemme kanssa. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät:

  • opiskelutekniset taidot ja henkiset valmiudet,
  • fysiikan, kemian ja biologian ainesisällöt,
  • ajankäytön sekä koetilanteen hallinnan.

Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen, taitojen ja ajankäytön hallinta sekä henkisten voimavarojen mitoittaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Kurssin ohjelma on suunniteltu niin, että asioiden omaksuminen ja tietojen hallinta kehittyvät asteittain kurssin edetessä ja valintakoetilannetta harjoitellaan kahdeksan harjoituspääsykokeen avulla.

 

Kenelle?

Lääkis Vip Helsinki 2023 – valmennuskurssi sopii kaikille, jotka havittelevat opiskelupaikkaa lääkiksestä ja kaipaavat todellista lisäboostia valintakokeisiin opiskeluun. Jos mietit mitä VIP nimessä tarkoittaa, jatka lukemista sillä lupaamme ettet tule pettymään.

Vip-kurssilaisena saat meiltä yksinkertaisesti kaiken tarvittavan, mitä tarvitset onnistuaksesi lääkiksen pääsykokeissa. Laajimman kurssisisällön lisäksi saat oman henkilökohtaisen valmentajan, valmennussuunnitelman sekä helmi-maaliskuussa alkavan online-kertauskurssin. 

 

Mitä?

Syyskuussa alkavalta kurssilta saat kaiken, mitä onnistuneeseen valmistautumiseen tarvitaan: oman henkilökohtaisen valmentajan lääketieteellisestä tiedekunnasta, lähi- ja online-opetusta kaikista pääsykokeessa tarvittavista aineista, runsaan määrän opetusvideoita, lukion matematiikan kertausta, paljon harjoitustehtäviä sekä harjoituspääsykokeita ja ohjattua kotitehtävien tekoa. Henkilökohtaisen valmentajan kanssa pystyt räätälöimään kurssista omiin tarpeisiisi sopivan.

Harjoituspääsykokeilla pääset testaamaan omaa osaamistasi ja Lääkisnetissä teet tehtäviä silloin, kun itse haluat. Vaikeimpia asioita voit kerrata opetusvideoiden avulla niin montaa kertaa kuin koet tarvitsevasi. Pääset myös hyödyntämään meidän Koti sekä Lääkis Matematiikka -kurssien opetusvideoiden sekä Lääkistube fysiikan opiskelupaketin antia.

 

Kurssin sisältö:

Pitkänä lääketieteen valmennuskurssina toimii laajin lääkiksen valmennuskurssimme: Lääkis syyskuu ilta Helsinki 2022-2023.

VIP-kurssilaisena saat lisäksi:

1. Henkilökohtaisen valmennussuunnitelman
Sovimme kanssasi tapaamisen ennen kurssin alkua, jotta voimme käydä yksilöllisesti läpi tavoitteitasi.
2. Henkilökohtaisen valmentajan
Tällä kurssilla saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka on tukenasi aina valintakokeeseen saakka. Valmentajasi on lääketieteellisen tiedekunnan opiskelija, joten hän osaa kertoa sinulle parhaiten, kuinka opiskelupaikka saavutetaan. Voit esimerkiksi pyytää häneltä apua lukusuunnitelman laatimiseen tai muuhun opiskeluun liittyvässä asiassa. Valmentajasi tsemppaa sinua ja huolehtii, ettei mikään asia jää sinulle epäselväksi.
3. Valmennuskurssiopetusta
Osallistut helmi-maaliskuussa alkavaan online-kertauskurssiin, joka on suunnattu vain Viptakuulaisille. Mikäli haluat apua opiskelutekniikkaan, on sinulla oikeus osallistua myös Opiskelutekniikka Koti -kurssille.

 

 

Miten?

Kurssin pitkä kesto ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat parhaiten valintakokeessa useimmiten kompastuskiviksi muodostuvien fysiikan ja kemian tietojen omaksumisen. Kurssilla on varattu 3-6 kurssikertaa jokaista lukion fysiikan ja kemian kurssia varten, joten kaikki pääsykokeessa vaadittava tieto käsitellään rauhalliseen tahtiin.

Kurssi järjestetään lähiopetuskurssina Helsingissä, osa opetuksesta on etänä. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Voit ilmoittautua kurssille koska tahansa, jonka jälkeen pääset välittömästi opintojen pariin ja ottamaan ison askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa.

 

Maksutiedot

Kurssin hinta on 3300 euroa. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 660  euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

 

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, tarjoamme sinulle VIP takuun. 

Vip-takuulaiset pääsevät seuraavana vuonna samalle kurssille puoleen hintaan, mikäli opiskelupaikka lääketieteellisistä tiedekunnista ei avaudu keväällä 2023.

Viptakuu-kurssilla sinulla on oikeus osallistua yhdelle pitkälle lääketieteen valmennuskurssille, Vip-takuulaisille suunnatulle kertauskurssille ja Opiskelutekniikka Koti -kurssille. Kertauskurssi toteutetaan kaikille Vip-takuulaisille yhteisenä online-opetuksena! Online opetus tallennetaan ja näin voit katsoa kertauskurssin luentoja myös myöhemmin.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

 

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

 

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

 

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 3300 €


 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaisten palautteita!

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
354 ot
Alkaa
12.9.2022
Päättyy
20.5.2023
Kurssin hinta
3300€

” Suurkiitos kurssista. Pitkästä aikaa oppiminen on ollut kivaa ja tuntunut kiinnostavalta, ja suuri kiitos siitä kuuluu opettajille 😀 ”

– Lääkis vip-kurssilainen, 2022

”Kaikki tämänkertaiset VIP-kurssin opettajat ovat olleet loistavia, kiitos!”

– Lääkis VIP-kurssilainen, 2022

” Kiitos kaikille mahtaville opettajille! Opetus mielenkiintoista ja sitä jaksaa seurata, lisäpointseja kaikkien opettajien huumorintajusta! 🙂 ”

– Lääkis vip-kurssilainen, 2022