Lääkis Free 2023

Kenelle?

Lääkis on heittämällä paitsi yksi suosituimmista koulutusohjelmista, myös samalla yksi vaikeimmista aloista päästä sisään. Pääsy lääkikseen on monen opiskelijan unelma ja kilpailu aloituspaikoista on todella kovaa. Jos siis haaveilet tuhansien muiden opiskelijoiden lailla  lääketieteen opinnoista, niin suosittelemme pelaamaan varman päälle ja vauhdittamaan sisäänpääsymahdollisuuksia kattavan ja tehokkaan valmennuskurssin avulla.

Jotta tiedät mitä valmennuskursseillamme käydään läpi, tarjoamme sinulle nyt mahdollisuuden tutustua sisältöön ilmaiseksi.

Mitä?

Mitä siis vaaditaan lääkikseen pääsyyn? Lopeta turha googlailu ja pähkäily lääkiksen pääsykokeiden suhteen! Osallistu sen sijaan meidän ilmaiselle Lääkis Free 2023 – valmennuskurssillemme, jossa  pääset tekemään tehtäviä ja katsomaan opetusvideoita valitsemistamme aiheista. Testaa osaamisesi kahden testin avulla, sekä katso opettajiemme tekemät tehtäväkohtaiset analyysivideot kevään valintakokeesta.

Näin saat esimakua paitsi lääketieteen valmennuskursseistamme, myös siitä millaisia tehtäviä ja aiheita valintakokeessa käsitellään. Pelkkä tehtävien tekeminen ja videoiden katsominen on tosin vain pieni pintaraapaisu lääketieteen opintoihin ja vahvimman pohjan valintakokeeseen saat maksullisilta valmennuskursseiltamme.

 

Lääkis Freen sisältö:

  • Alkutesti, jolla pääset testaamaan osaamisesi lukion kemian, fysiikan ja biologian sisällöistä
  • Näytemateriaalit opetusvideoineen valituista aihealueista
  • Lopputesti
  • Kevään 2022 valintakokeen tehtäväkohtaiset analyysit

 

Milloin?

Saat Lääkis Freen käyttöösi heti ilmoittautumisesi jälkeen ja voit käyttää sitä aina kevään 2023 pääsykoepäivään asti.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Veera on täällä sinua varten, s-posti veera.rosama@eezy.fi ja lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Täältä pääset lukemaan lisää lääkiksen opinnoista ja esimerkiksi vuoden 2021 pisterajoista.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  LUE KURSSILAISTEMME PALAUTTEITA!

 

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA  0€

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
0€

”Paras opetus matemaattisissa aineissa, mitä koskaan ollut!”

Lääkis Huhtikuu 2021 -kurssilaisen palaute

”Kaikki opettajat erittäin ammattitaitoisia ja osaavat valmentaa hyvin nimenomaan pääsykokeeseen! Osaaminen parantunut paljon lukiosta kurssin aikana.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

”Kemian opettajan tunnit todella laadukkaita. Hänellä on todella hyvä tietotaito ja tapa opettaa on
inspiroiva. Hän on oivaltanu mikrotaukojen tärkeyden ja niistäkin sai hyviä nippelitietoja haalittua kasaan.”

Lääkis Online syyskuu -kurssilainen 2021-2022

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Veera Rosama
Lääketieteen kurssien valmennusjohtaja
veera.rosama@eezy.fi