Kauppatiede helmikuu Online aamu 2023

Kenelle?

Eezy Valmennuskeskus on paitsi Suomen suurin ja tuloksekkain kurssijärjestäjä, meillä on myös alan pisin kokemus yliopistopuolen kursseista. Kurssiemme laadusta kertoo parhaiten se, että kyselyn mukaan täydet 100 % kauppiskurssilaisistamme suosittelisi meidän kurssia kaverilleen.

Helmikuussa alkava kurssi on laajin kauppiksen etäopetuskurssimme ja se sopii kaikille, joiden lähtötaso on matala. Kurssi on paras valintasi, kun haluat hioa rauhassa ja täsmällisesti pääsykokeessa vaadittavat aihealueet kuntoon. Voit osallistua aamu- ja iltaryhmän opetuksiin.

Mitä?

Helmikuussa alkavalta kurssilta saat kaiken mitä tarvitset ottaaksesi askeleen lähemmäksi unelmiesi opiskelupaikkaa. Olemme tehneet sinulle valmiin opetussuunnitelman, jonka perusteella opiskelet taloustiedon, historian, yhteiskuntaopin sekä tilastot ja todennäköisyydet loogisessa järjestyksessä. Analysoimme jatkuvasti aiempien vuosien pääsykokeita ja olemmekin valinneet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi, jotta osaat heti opiskella asioita oikein.

Etäopetus mahdollistaa opiskelun mistä päin maailmaa tahansa, omalta kotisohvalta tai rantatuolista käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Valmennuskurssiltamme saat ammattitaitoisen opetuksen tueksi runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, opetusvideoita sekä harjoituspääsykokeet – laskareita unohtamatta!

Kurssin sisältö:

• 190 oppituntia etäopetusta (joista 56 harjoituskokeita) + opetustallenteet
• 3200+ tehtävää, rajaton määrä matematiikan tehtäviä
• 14 harjoituspääsykoetta
• 162 oppituntia opetusvideoita
• tehtäväkirja
• tutorointi sekä laskarit
• sähköinen oppimisympäristö, Kauppisnetti

 

Matematiikka 44 ot
Taloustieto ja soveltava 40 ot
Historia 36 ot
Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 6 ot
Laskarit 8 ot
Uusi koetaktiikkamateriaali 2 ot

 

Katso esimerkki opetusvideostamme:

Miten?

Kurssin pitkä kesto ja aikainen aloitusajankohta mahdollistavat sen, että tulet opiskelleeksi kaikkia osa-alueita rauhassa ja huolellisesti. Valmis opetussuunnitelma rytmittää lukemistasi ja tutorimme ovat valmiina auttamaan sinua kiperissä tilanteissa.

Kurssi järjestetään etäopetuskurssina helmikuusta alkaen, pääosin arkiaamuisin 1-3 krt / viikossa. Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi.

Milloin?

Kurssille voit ilmoittautua koska tahansa. Videot ja harjoitustehtävät saat käyttöösi heti ja pääset välittömästi opintojen pariin. Opetusta on arkiaamuisin klo 9-12 tai lauantaisin klo 10-13, 1-3 kertaa viikossa. Aikataulu julkaistaan viimeistään 2 viikkoa ennen opetuksen alkua.

kauppatiede valmenuskurssi

Kurssitakuut & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että jäisit ilman opiskelupaikkaa, tarjoamme sinulle seuraavan valmennuskurssin puoleen hintaan.

Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää! Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Asiakaspalvelu

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä. Haluatko lukea lisää esimerkiksi kauppiksen pisterajoista tai pääsykokeista – klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme myös ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä pääsykokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
190 ot + 162
Alkaa
Helmikuu 2023
Päättyy
Kesäkuu 2023
Kurssin hinta
690€

”Sain paikan aalto kauppiksesta, todennäköisesti täysin teidän kurssin ansiosta.

Minulla oli 5,4ka yläasteelta ja en ole käynyt lukiota, joten aloitin opiskelut marraskuussa ja täysin nollilta, ei yhtään osaamista matiikassa, taloustiedossa, tai historiassa, luin kuitenkin noin, 920h.

Haluaisin vaan sanoa isot kiitokset siitä työstä mitä teette!”

Kauppatiede helmikuu 2022 -kurssilainen

” Aivan mahtavat opettajat, varsinkin helmikuun aamukurssin taloustiedon opettaja oli super mukava ja hänen tuntinsa olivat todella opettavaisia. 🙂 Todellakin suosittelen kurssia!”

-Kevään 2022 kurssilainen

” Todella hyödyllinen ja ilman valmennuskurssia lukeminen olisi ollut todella hankalaa”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Ihan hyvin valmentava kurssi ottaen huomioon etten ole käynyt lukiota ja nyt pärjään ainakin harjoituskokeissa loistavasti👍”

-Kevään 2022 kurssilainen

”Laajin materiaali ja suurin hyöty itselleni.”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2022

”Opetuksessa hyvää oli opettajan vuorovaikutus oppilaiden kanssa ja hänen asiantuntemuksensa asioista jota käytiin läpi oli erinomainen.”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2021

”Historia ei ole ollut kiinnostavaa aiemmin lukiossa tai yläkoulussa, mutta opettaja teki historiasta tosi mielenkiintoista.”

Kauppatiede Online -kurssilainen 2021

Kurssin opettajat

Opettajamme ovat kokeneita ammattilaisia. Kaikilla kursseillamme työskentelevillä opettajilla ja materiaalintekijöillä on maisterin tutkinto opetettavasta aineesta. Kevään 2022 kurssilaisista 100 % suosittelee opetusta sisältäviä kurssejamme ja yksi tärkeä tekijä onnistumisissamme onkin erinomainen kauppistiimi!
Michael Halila

Michael Halila on historian ammattilainen ja valtiotieteiden maisteri, jonka elävä luennointityyli saa jokaisen kurssilaisen innostumaan taloushistoriasta.

Visa Saarinen

Visa Saarinen on matematiikan huippuopettaja, joka osaa avata matematiikan kaavat kaikille ymmärrettävällä tavalla. Visan visuaalinen ja innostava opetustyyli on saanut paljon kiitosta kurssilaisiltamme!

Johanna Virtanen

Johanna Virtanen on digipedagogiikan, historian ja yhteiskuntaopin asiantuntija. Monialaisena opettajana Johanna osaa rakentaa eri oppiaineista helposti ymmärrettäviä kokonaisuuksia ja hänen tunneillaan valintakoe on aina kaiken tekemisen lähtökohta.