Kauppatiede etäopetus huhtikuu päivä 2024

Huhtikuu etäopetus päivä -kurssin aikana käyt tehokkaasti läpi pääsykokeen kannalta keskeiset sisällöt.  Opiskelet asiantuntevien opettajien kanssa kaikki keskeiset taloustiedon, historian sekä talousmatematiikan pääsykoesisällöt loogisessa järjestyksessä. Voit aloittaa itsenäisen valmistautumisen jo ennen opetuksen alkua Kauppisnetin videoiden ja tehtävien avulla.

Kurssin avulla opiskelet taloustiedon, historian sekä talousmatematiikan sisällöt loogisessa järjestyksessä. Kurssin opetuksessa on huomioitu vanhat valintakokeet ja niissä vaadittu osaaminen ja tehtävätyypit. 10 harjoituskokeen avulla treenaat koetaktiikan kuntoon!

Etäopetus mahdollistaa opiskelun mistä päin tahansa, ja opetustallenteiden ansiosta voit palata helposti jokaisen opetuskerran aiheisiin myös myöhemmin.

 • 104 oppituntia etäopetusta (joista 40 oppituntia harjoituskokeita) + opetustallenteet
 • 2500+ tehtävää (sis. 10 harjoituspääsykoetta) 
 • Yli 100 oppituntia ilman opiskelijoita kuvattuja opetusvideoita
 • Tutorointi
 • Laskarit
Kaupunki
Kurssin laajuus
110 ot + 162 ot
Alkaa
Huhtikuu 2024
Päättyy
Kesäkuu 2024
Kurssin hinta
490€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille kauppakorkeakouluun pyrkiville,

  • joilla on jo kauppatieteen valintakokeessa vaadittavien aineiden perusteet kunnossa,
  • jotka ovat aikaisemmin käyneet valintakokeessa, mutta jääneet muutamien pisteiden päähän opiskelupaikasta,
  • jotka ovat menestyneet hyvin yo-kirjoituksissa.
 • Etäopetus

  Etänä tapahtuva opetus koostuu seuraavista kokonaisuuksista (oppitunti á 45 min):

  • Talousmatematiikka (MAA9 ja MAB7) 16 oppituntia
  • Taloustieto (YH2) ja soveltava 22 oppituntia 
  • Ihminen, ympäristö ja historia (HI1) 16 oppituntia
  • Opiskelutekniikka ja koetaktiikka 6 oppituntia
  • Laskarit 8 oppituntia

   

  Etäopetuksessa pääset asiantuntijaopettajiemme johdolla opiskelemaan kaikki keskeiset pääsykoesisällöt, jotka sinun tulee osata kokeessa.

  Tunneilla asioita käydään läpi opettajajohtoisesti, mutta opettajat pyrkivät luomaan opetuskerroista vuorovaikutteisia oppimistilanteita, jossa kurssilaiset pääsevät myös itse ratkomaan valintakoevaatimusten mukaisia tehtäviä. Lisäksi oppitunneilla on aina mahdollista esittää opettajalle kysymyksiä reaaliaikaisesti joko chatin tai mikin kautta.

  Laskareissa eli laskuharjoituksissa saat tukea matematiikan opiskeluun. Ennen laskarikertoja voit lähettää toiveita läpikäytävistä aiheista tai tehtävistä laskareiden vetäjälle. Jokainen laskarikerta suunnitellaan kurssilaisten toiveiden mukaisiksi.

 • Kurssin muu sisältö

  Kauppisnetti 

  Kauppisnetti sisältää yli 2000 pääsykoetyyppistä harjoitustehtävää, yli 100 oppituntia opetusvideoita sekä auki kirjoitetut teoriaosuudet. 

  Kauppisnetin edistymis- ja osaamiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet kohti tavoitettasi. Jokaisen tehtävän jälkeen saat tiedon, vastasitko oikein ja kertaustoiminto ohjaa automaattisesti harjoittelemaan uudestaan tehtävät, joita et vielä osaa. Kauppisnetissä pääset tehtävien teon lisäksi lukemaan teoriatietoa eri aiheista sekä katsomaan opetusvideoita. Opetusvideot on kuvattu Kauppisnettiä varten, joten videoilla ei tule taukoja tai esitetä kysymyksiä. 

  Kauppisnetissä pystyt esittämään opettajalle kysymyksiä ja opettaja vastaa sinulle henkilökohtaisesti. Saat siis yksilöllisen avun ja tuen opiskeluusi aina myös opetuksen ulkopuolella ja voit aloittaa harjoittelun opettajan tuella jo ennen kurssiopetuksen alkua.

  Harjoituspääsykokeet (10 kpl)

  Osa täyspitkistä harjoituspääsykokeista on Moodlessa heti syksystä lähtien käytössäsi, ja loput julkaistaan sivustolle tasaisin väliajoin huhti-toukokuun aikana. Harjoituskokeiden avulla kertaat opiskelemiasi sisältöjä, testaat osaamistasi ja harjoittelet koetaktiikkaa sekä ajankäyttöä.

  Vanhat valintakokeet malliratkaisuineen 2018-2023

  Kurssi sisältää kuuden edellisen vuoden valintakokeet ja niihin tehdyt kattavat malliratkaisut.

  Tutorointi 

  Opettajilta saamasi tuen lisäksi kurssisi tutor on tukenasi valmistautuessasi valintakokeeseen. Tutor on kauppatieteen opiskelija, joka auttaa sinua hakuprosessiin, valintakokeeseen valmistautumiseen ja itse valintakoepäivään sekä valintakokeeseen liittyvissä asioissa.

 • Aikataulu

  Kurssin opetus alkaa suunnilleen huhtikuun puolivälissä. Opetusta on päiväopetuksena 1–3 kertaa viikossa pääosin arkisin alkaen klo 9/10 alkaen ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 9/10 alkaen.

  Tarkempi aikataulu ja muut käytännöntiedot päivitetään kurssin oppimisympäristöön Moodleen noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Tunnukset Moodleen saat heti ilmoittautumisesi jälkeen ja ne aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisesta. Voit aloittaa valmistautumisen Kauppisnetin materiaaleilla (opetusvideot & tehtävät) jo ennen opetuksen alkua.

  HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin. Kurssin aikataulu on alustava ja se tarkentuu valintakoevaatimusten, -sisällön  ja valintakoepäivän julkaisun jälkeen. 

 • Maksutiedot & alennukset

  Kurssin hinta on 490 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille 5-15 % frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa tavoittelemaasi kauppatieteen opiskelupaikkaa keväällä 2024, pääset seuraavana vuonna vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

”Mahtava huumorintaju. Todella asiantunteva. Tietoa vain löytyy. Osaa yhdistää eri aikakaudet hyvin. Kirjoissa nimittäin tuntuu, että hypätään (esim) keskiajasta suoraan löytöretkiin ilman selitystä, mitä siinä välissä tapahtui. Eli opettaja osaa selittää, mitkä keskiajan asiat johti löytöretkien alkamiseen ja miksi ns uusi aika kausi alkaa. Huomaa, että opettaja pitää historiasta. Kysymyksiini vastattiin kehumalla hyvästä kysymyksestä ja selitettiin pitkän kaavan kautta asioita. Todella hyvä opettaja”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Kurssin suurin hyöty on ollut aivan älyttömän hyvät opettajat: todella osaavia ja tsemppaavia. Kaikkien aineiden opettajat online-kursseilla, laskareilla ja itse kauppisnetin videoilla olivat hyviä.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Hyvä hintalaatusuhde. Kysymyksiin vastattiin nopeasti.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen

”Todella selkeästi selitettiin matikanteoriat. Välillä mietinkin, että mitä onko tämä oikeasti näin helppoa. Vastasi hyvin kysymyksiin ja oli tosi kiva että tehtäviin näytettiin monia ratkaisutapoja.”

Kauppatiede kevät 2023 -kurssilainen