Farmasianetti kemia 2023

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kenelle?

Farmasian opiskelupaikkoihin valitaan valintakokeen perusteella ainoastaan 30 % opiskelijoista, joten pääsykokeisiin ei missään nimessä kannata lähteä takki auki. Koska proviisoriksi tai farmaseutiksi voi Suomessa opiskella ainoastaan kolmessa yliopistossa, on opiskelupaikan saamiseksi oltava valmis tekemään töitä. Eezy Valmennuskeskus on valmennuskurssien markkinajohtaja Suomessa ja meillä on ylivoimaisesti pisin kokemus yliopistopuolen valmennuskursseista. Ei siis ole ihme, että peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi kurssejamme muille.

Tällä farmasian valmennuskurssilla hiot harjoitustehtävien avulla kemian osa-alueet rauhassa sellaiselle tasolle, jossa niiden farmasian valintakokeessa kuuluukin olla. Kurssi soveltuu kaikille, jotka ovat opiskelleet lukion kemian kurssit lukiossa tai itsenäisesti.

Opiskele oman elämäntilanteesi ja aikataulusi mukaan! Näppärä ja tehokas harjoitustehtäväpaketti, jolla hiot kemian osa-alueet kuntoon farmasian valintakokeeseen. Muista hyödyntää myös ennakkovaraajan etu. 

 

Kurssin sisältö:

  • Yli 600 kemian tehtävää
  • 3 harjoituspääsykoetta
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Miten?

Farmasianetissä olevia tehtäviä voit tehdä oman aikataulusi ja opiskelutahtisi mukaan – vaikka omalta kotisohvalta käsin. Pääset myös näkemään edistymiskäyräsi reaaliaikaisesti ja halutessasi näet myös, miten muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Voit ilmoittautua kurssille koska vain ja materiaalit saat käyttöösi viimeistään marraskuun aikana.

Maksutiedot

Tarjoamme ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 30.9.2022. Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!  Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ei hätää! Kurssin valmennusjohtaja Sami on täällä sinua varten, s-posti sami.puurtinen@eezy.fi. Jos haluat lukea lisää farmasian vuoden 2021 pisterajoista tai pääsykoevaatimuksista –  klikkaa tästä!

Bonuksena sinulle!

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
yli 600 tehtävää
Alkaa
Päättyy
Kurssin hinta
80€ 100€

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Farmasian kurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356