DI tammikuu Online 2023

Kenelle?

Diplomi-insinöörin monipuoliset urapolut odottavat jo nurkan takana, mutta ensin tulisi selvittää DI-valintakoe. Tökkiikö kuitenkin matematiikka, fysiikka tai kemia sen verran, että tarvitsisit ammattilaisen apua selittämään vaikeatkin asiat rauhassa ja perusteellisesti? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa. Eezy Valmennuskeskuksen DI tammikuu Online 2023  valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Kurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville. Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Kurssin laajan opetusmäärän ansiosta hiot matematiikan, kemian ja fysiikan rauhassa kuntoon ammattilaisen avulla. Peräti 130 tuntia etäopetusta! Etäopetuksen johdosta voit osallistua kurssille kätevästi mistä päin tahansa ja sinulla on silti opettajan tuki käytettävissäsi koko kurssin ajan.

Mitä?

Aloita valmistautuminen DI-valintakokeeseen ajoissa ja vältä viime hetken stressi. Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien tuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä DI-netissä silloin, kun sinulle sopii.

Kurssilla käydään laajasti läpi matematiikka, fysiikkaa ja kemiaa (halutessasi voit osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen), jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa harjoituspääsykokeiden avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Sinulla on myös koko kurssin ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi. DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

Kurssin sisältö:

 • 64,6 oppituntia etäopetusta matematiikasta
 • 49,4 oppituntia etäopetusta fysiikasta TAI 30,4 oppituntia kemiaa (huhtikuu online kurssin opetus). Voit halutessasi osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen.
 • 8 oppituntia ongelmanratkaisuluentoja
 • 3,8 oppituntia opiskelu- ja vastaustekniikkaa
 • 3,8 oppituntia aineistotehtävien tekniikkaa
 • Yli 2500 harjoitustehtävää mallivastauksineen
 • 3 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään
 • DI Koti -kurssin opetusvideot
 • Tutorointi
 • DI-netti oppimisalustana
 • HUOM! Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 830€. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

Milloin?

Opettajan pitämiä etäluentoja on arki-iltaisin ja lauantai aamuisin. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Koska opiskelu tapahtuu sähköisesti, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa tai vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Maksutiedot

Kurssin hinta on 1390 euroa.  Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 830€. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 470 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan. Aika hyvä diili, eikö?

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 1390 €


 

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
130 ot
Alkaa
11.1.2023
Päättyy
18.5.2023
Kurssin hinta
1390€

”Kurssi oli mielestäni todella hyvin järjestetty korona-aikana ja opetus oli laadukasta.”

DI-kurssilainen 2021

”Loistava kurssi!”

DI-kurssilainen 2021

”Pidin paljon siitä, että materiaalit jaettiin sekä paperisena, että sähköisenä, ja niiden käyttö oli helppoa.”

DI-kurssilainen 2021

”Opettaja kertoi asiat rennolla ja asiantuntevalla tavalla.”

DI-kurssilainen 2021