DI-netti kemia 2024

Eezy Valmennuskeskuksen DI-netti kemia 2024 –valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kemian osion kannalta oleellisiin asioihin ja vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen. DI-netti on markkinoiden ainoa DI alan oppimisalusta, jota käyttäessäsi voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
400+ tehtävää
Alkaa
Joustavasti
Päättyy
4.6.2024
Kurssin hinta
110€
 • Kenelle?

  Tehokas itseopiskelukurssi sopii kaikille diplomi-insinööriksi pyrkiville, jotka haluavat opiskella itsenäisesti ja tarvitsevat apua kemian ymmärtämisessä.

 • Kurssin sisältö

  Kurssilla opiskelet omaan tahtiin kemiaa kattavan teorian ja tehtävien avulla. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Voit halutessasi myös verrata omaa osaamistasoasi kurssin muihin oppilaisiin. Sinulla on myös koko ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua tehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi.

  • Yli 400 valintakokeen tasoista harjoitustehtävää
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
  • Teoria tärkeimmistä aiheista
 • Aikataulu

  DI-netti avautuu 1.10.2023 mennessö, jolloin voit aloittaa itsenäisen opiskelun teorian, tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Saat tunnukset Moodle-oppimisympäristöömme heti ilmoittautumisesi jälkeen, ja ne aktivoituvat noin tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

  Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

 • Kurssitakuu

  Mikäli et saa opiskelupaikkaa DI hakukohteista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.