DI huhtikuu Online 2023

Kenelle?

Diplomi-insinöörin monipuoliset urapolut odottavat jo nurkan takana, mutta ensin tulisi selvittää DI-valintakoe. Tökkiikö kuitenkin matematiikka ja  fysiikka tai kemia sen verran, että tarvitsisit ammattilaisen apua selittämään vaikeatkin asiat rauhassa ja perusteellisesti? Vastasit todennäköisesti kyllä, koska olet löytänyt tiesi meidän sivuille ja hyvä niin, sillä olet täysin oikeassa paikassa. Eezy Valmennuskeskuksen DI huhtikuu Online 2023 – valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Kurssi sopii kaikille DI-tutkintoa tavoitteleville opiskelijoille, esimerkiksi abeille jotka haluavat pitää laskurutiinin ja ylioppilaskoetta varten hankitut tiedot hyvässä muistissa. Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Tämä on kaikista DI-kursseistamme suosituin! Etäopetuksen johdosta voit osallistua kurssille kätevästi mistä päin maailmaa tahansa ja sinulla on silti opettajan tuki käytettävissäsi koko kurssin ajan. 

Mitä?

Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä – ja myös miten, pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä DI-netissä silloin, kun sinulle sopii.

Kurssilla käydään tehokkaasti läpi matematiikan ja fysiikan tai kemian aiheet (halutessasi voit osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen), jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kahden harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Sinulla on myös koko kurssin ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi. DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

Kurssin sisältö:

  • 41,8 oppituntia matematiikan etäopetusta + tallenteet
  • 34,2 oppituntia fysiikan etäopetusta + tallenteet TAI 30,4 oppituntia kemian etäopetusta + tallenteet. Voit halutessasi osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen.
  • Yli 2500 harjoitustehtävää mallivastauksineen
  • 2 harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään
  • DI Koti -kurssin opetusvideot
  • DI-netti oppimisalustana
  • HUOM! Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 590€. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

Milloin?

Opettajan pitämiä etäluentoja on 1-2 krt viikossa / aine arkisin klo. 9-16 ja lauantaisin klo. 9-14. Koska opiskelu tapahtuu sähköisesti, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa tai vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Maksutiedot

Kurssin hinta on 990 euroa. Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 590€. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 360 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kurssitakuut

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi  opiskelupaikka yliopistosta ei tärppää, pääset seuraavan vuoden vastaavalle kurssille puoleen hintaan.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu. Tai haluatko kenties lukea lisää diplomi-insinöörin opinnoista ja valintakokeesta – klikkaa tästä!

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää! Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa sinua mietityttäviin kysymyksiin osoitteessa info.valmennuskeskus@eezy.fi tai puhelimitse 0207 280 340.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 990 €


 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuosittain yli 2000 pyrkijää saavuttaa tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
76 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
24.5.2023
Kurssin hinta
990€

”Opettaja kertoi asiat rennolla ja asiantuntevalla tavalla.”

DI-kurssilainen 2021

”Loistava kurssi!”

DI-kurssilainen 2021

”Kurssi oli mielestäni todella hyvin järjestetty korona-aikana ja opetus oli laadukasta.”

DI-kurssilainen 2021