DI huhtikuu Online 2023

Online kurssimme on laajin kaikista DI-kursseistamme. Etäopetuksen johdosta voit osallistua kurssille kätevästi mistä tahansa ja sinulla on silti opettajan tuki käytettävissäsi koko kurssin ajan.  Valmennuskeskuksen DI huhtikuu Online 2023 – valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

Eezy Valmennuskeskus on alansa markkinajohtaja ja vuosittain tuhannet opiskelijat saavat tavoittelemansa opiskelupaikan kurssiemme avulla. Kun kyselymme perusteella peräti 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen, tiedämme tekevämme asioita oikein.

Kaupunki
Kurssin laajuus
76 ot
Alkaa
3.4.2023
Päättyy
24.5.2023
Kurssin hinta
990€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille DI-tutkintoa tavoitteleville opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet valintakokeessa edellytettyjä lukion matematiikan, fysiikan / kemian sisältöjä lukiossa tai itsenäisesti. Valmennuskeskuksen DI huhtikuu Online 2023 – valmennuskurssilla saat apua juurikin DI-valintakokeen kannalta oleellisiin asioihin ja suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan pääsykokeessa menestymiseen.

 • Kurssin sisältö

  Saat meiltä opettajien tekemän opetusaikataulun, mikä auttaa sinua opiskelemaan valintakokeen aihealueita loogisessa järjestyksessä. Pääset siis kiinni tehokkaaseen opiskeluun, kun tiedät mitä ja miten pitää opiskella. Opettajan pitämien etätuntien lisäksi saat myös kattavan määrän tehtäviä, joita voit tehdä DI-netissä silloin, kun sinulle sopii.

  Kurssilla käydään tehokkaasti läpi matematiikan ja fysiikan tai kemian aiheet (halutessasi voit osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen), jonka lisäksi pääset myös testaamaan osaamisesi tasoa kahden harjoituspääsykokeen avulla, jotka opettaja korjaa ja pisteyttää. Näin olet siis koko ajan perillä oman opiskelusi tasosta ja tiedät mihin asioihin pitää vielä panostaa. Sinulla on myös koko kurssin ajan mahdollisuus kysyä apua opettajalta ja saada apua laskutehtäviin, jos joku asia jäi epäselväksi. DI- valintakokeessa laskurutiini on valttia, mutta myös soveltamista vaaditaan. Matematiikan kokeessa tulee osata peruslaskut ja käytössä ei ole kaavoja eikä symbolista laskinta. Fysiikan ja kemian aineistotehtävät ovat usein opetussuunnitelman ulkopuolelta, joten aineiston lukutaitoa harjoitellaan kurssilla.

  1. Sähköinen oppimisympäristö

  Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, materiaalit ja opetusvideot. Tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen ja tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa tilauksesta.

  2. Online-opetus

  41,8 oppituntia matematiikan etäopetusta + tallenteet

  34,2 oppituntia fysiikan etäopetusta + tallenteet TAI 30,4 oppituntia kemian etäopetusta + tallenteet.

  Voit halutessasi osallistua sekä fysiikan että kemian opetukseen.

  Kurssilla kerrataan valintakokeen kannalta keskeisimmät lukion oppisisällöt teorian läpikäynnin ja esimerkitehtävien avulla. Valmennuskursseillamme saat selkeän kokonaiskuvan valintakokeessa vaadituista aineista. Opit ymmärtämään syy-seuraussuhteita sekä hahmottamaan sen, mitkä asiat ovat oleellisia. Opetuksesta jää tallenteet, joiden avulla voit kerrata vaikeimpia asioita ja korvata mahdolliset poissaolot.

  3. Kurssimateriaali: Di Koti

  Di Kodissa on yli 2500 tehtävää mallivastauksineen sekä kattava teoria, joka pitää sisällään myös opetusvideot. Voit lähettää kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti. Kysymyksiin vastataan useamman kerran viikossa, joten saat kysymyksiisi vastauksen tarvittaessa myös ennen kurssiopetuksen alkua, jos haluat aloittaa valmistautumisen jo ennen online-opetuksen alkua.

  4. Harjoituspääsykokeet 2 kpl (10 oppituntia)

  Kurssiin kuuluu kaksi harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytettän. Harjoituspääsykokeiden avulla testaat omaa osaamistasi sekä harjoittelet koetaktiikkaa ja ajankäyttöä.

  5. Tutorit tukenasi

  Tutoreiden avulla laadit opiskelu- ja ajankäytönsuunnitelman, saat tietoa hakemisesta ja opiskelusta sekä ohjeita ja tukea valmistautumiseen sekä koetilanteeseen.

  HUOM! Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 590€. Ota tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme info.valmennuskeskus@eezy.fi.

 • Aikataulu

  Opettajan pitämiä etäluentoja on 1-2 krt viikossa / aine arkisin klo. 9-16 völillä (yksi opetuskerta on 3 tuntia eli 9-12 tai 13-16) ja lauantaisin. Koska opiskelu tapahtuu sähköisesti, voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa tai vaikka omalta kotisohvalta käsin.

  Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen opetuksen alkua Moodlesta, jonka tunnukset saat sähköpostiisi tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Moodlessa on ohjeita, miten valmistautua ennen opetuksen alkua.

 • Maksutiedot ja alennukset

  Kurssin hinta on 990 euroa. Voit valita kurssilta myös pelkän matematiikan ja ongelmanratkaisu opetusosion, jolloin kurssin hinta on 590€. Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 360 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

”Opettaja kertoi asiat rennolla ja asiantuntevalla tavalla.”

DI-kurssilainen 2021

”Loistava kurssi!”

DI-kurssilainen 2021

”Kurssi oli mielestäni todella hyvin järjestetty korona-aikana ja opetus oli laadukasta.”

DI-kurssilainen 2021