AMK tradenomi syyskuu ilta, Helsinki 2022

Kenelle?

Tradenomin koulutus antaa hyvät eväät suuntautua mille tahansa kaupalliselle alalle tulevaisuudessa. Voit työskennellä yrityksen markkinointiosastolla, vastata sen taloushallinnosta tai esimerkiksi kehittää kansainvälistä kauppaa. Mahdollisuuksia on monia! Liiketalouden koulutusohjelmaan hakee vuosittain kymmeniä tuhansia opiskelijoita, joten jos haluat pelata varman päälle ja olla askeleen lähempänä tradenomin opintoja, suosittelemme  lämpimästi hyödyntämään valmennuskurssiemme tarjontaa.

AMK tradenomi syyskuu ilta, Helsinki 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville. Kurssin suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan AMK-valintakokeessa menestymiseen.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella. Opettajan pitämät lähiopetusluennot tekevät opetuksesta henkilökohtaisempaa.

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaisen vastaustekniikan hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valintakurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi liiketalouden valintakokeessa.

Tällä valmennuskurssilla käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä ja opetusvideoita jokaisesta osiosta. Saat meiltä valmiin opetussuunnitelman, jonka avulla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta tehokkaasti ja huolellisesti. Lähiluentojen lisäksi opetus tallennetaan, joten voit katsoa luennot myös jälkikäteen vaikkapa omalta kotisohvalta.

 

Kurssin sisältö:

 • 64 oppituntia lähiopetusta Helsingissä ( + videotallenteet)
 • 56 oppituntia opetusvideoita
 • Luentotallenteet kevään 2022 Online-kurssilta
 • Yli 1800 eritasoista tehtävää
 • 5 harjoituspääsykoetta
 • Teoria tärkeimmistä asioista
 • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat keräämäämme dataa siitä, mikä kokeessa on haastavinta. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 2 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot 6 opetuskertaa
Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Laskuharjoitukset 2 kertaa
Laskuharjoituksissa eli laskareissa pääset harjoittelemaan matematiikkatutorin johdolla haastavia tehtäviä. Tutor neuvoo ja vastaa kysymyksiin.

 

Katso lyhyt tiivistelmä matematiikan opetusvideosta:

Miten?

Valmennuskurssin luennot järjestetään Helsingissä ja lisäksi pääset opiskelemaan omaan tahtiin opetusvideoidenyli 1800:n harjoitustehtävän ja 5 harjoituspääsykokeen avulla. Mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään opettajalle kysymyksiä opintoihin liittyen. Jos pidät etenkin luentotyyppisestä opetuksesta ja opit parhaiten opettajan opastuksella, on tämä valmennuskurssi tällöin tuttu ja järkevä vaihtoehto.

Milloin?

Opetus alkaa syyskuun puolivälissä ja sitä on arkisin klo 16:30-20 ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta ei tärppää,  tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Jos haluat lukea lisää AMK-valintakokeesta ja tietää millaisia viime vuoden kokeet olivat klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 271,20 €
339 €

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
64 ot
Alkaa
13.9.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
271.20€ 339€

”Pääsin unelmieni opiskelupaikkaan Haaga-Heliaan! Kurssista oli tosi paljon apua! Paras kurssi, jolla olen ollut.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Aloitin liiketalouden monimuodossa Haaga-Heliassa 😊 Treenasin nettiversiolla kaksi päivää juuri ennen koetta ja se auttoi paljon. Se toi itsevarmuutta ja rentoutta, kun tiesin minkä tyyppinen koe tulee olemaan.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Pääsin Tampereelle opiskelemaan tradenomiksi päiväopetuksella! Joten tästä voisi vetää johtopäätöksen että valmennuskurssi auttoi!”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

Pääsin opiskelemaan Vaasaan pääsykokeen avulla! Sain 43,61/60p kokeesta, ja 5/6 hakukohteesta hyväksyttiin (joista 2 varasijoilta). Valmennuskurssi oli todella hyödyllinen, ja harjoitustehtävistä oli paljon apua. Ilman kurssia en olisi tiennyt mitä lukea/ miten valmistautua, joten kurssi myös motivoi valmistautumaan. 😊

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021