AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala syyskuu ilta, Helsinki 2022

Kenelle?

Oletko löytänyt kutsumuksesi sote-, liikunta- tai kauneudenhoitoalalta, mutta unelmiesi opintopaikan saavuttaminen kaipaa toteutuakseen suurta harppausta osaamisessasi? Onko tavoitteenasi esimerkiksi fysioterapeutin, kätilön tai ortopedin ammatti? Jos vastasit kyllä, on valmennuskurssimme kuin tehty sinua varten!

AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala syyskuu ilta 2022, Helsinki – kurssimme sopii kaikille syksyn 2022 yhteishaussa ammattikorkeakouluun hakeville.

Iltaluentoja Helsingissä opettajan johdolla. Voit aina kysyä apua opettajalta, mikä tekee opetuksesta astetta henkilökohtaisempaa!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi että englanniksi. AMK SOTELI kurssiltamme saat kaiken – ja jopa vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi SOTELI-alan valintakokeessa.

Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Kurssin opetusaikataulua seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta varten tehokkaasti ja huolellisesti. Opetus tallennetaan, joten voit katsoa liveluennot myös jälkikäteen, vaikka omalta kotisohvalta tai rantatuolista.

Kurssin sisältö:

 • 69 oppituntia opetusta Helsingissä (+ tallenteet opetuksesta)
 • 58 oppituntia opetusvideoita
 • Yli 2100 eritasoista tehtävää
 • 5 harjoituspääsykoetta
 • Tallenteet kevään 2022 valmennuskurssilta
 • Teoria tärkeimmistä asioista
 • Opettajan tuki ja mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mihin AMK-valintakokeessa tulee keskittyä. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 2 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot 6 opetuskertaa
Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Laskuharjoitukset 2 kertaa
Laskuharjoituksissa eli laskareissa pääset harjoittelemaan matematiikkatutorin johdolla haastavia tehtäviä. Tutor neuvoo ja vastaa kysymyksiin.
Eettiset taidot ja tunneälytaidot 1 opetuskerta
Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä. Lisäksi kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa. Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 

Katso lyhyt tiivistelmä matematiikan opetusvideosta:

Miten?

Valmennuskurssin luennot järjestetään Helsingissä. Luentojen tueksi saat käyttöösi 58 oppituntia opetusvideoita, yli 2100:n harjoitustehtävää ja 5 harjoituspääsykoetta. Mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään opettajalle kysymyksiä opintoihin liittyen. Jos pidät etenkin luentotyyppisestä opetuksesta ja opit parhaiten opettajan opastuksella, on tämä valmennuskurssi tällöin tuttu ja järkevä vaihtoehto.

Milloin?

Opetus alkaa syyskuun puolivälissä ja sitä on arkisin klo 16:30-20 ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Kurssillamme on markkinoiden runsain opetusmäärä joten takaamme, että oppimisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni.

Maksutiedot

Hinta 339 €. Viime kauden kurssilaiset saavat 50 % alennuksen kurssin hinnasta valitsemalla ostoskorissa takuuhinnan. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 140 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssitakuu

Mikäli et saa tavoittelemaasi opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä 75 % alennuksella.

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA  271,20 €339 €

 

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
69 ot
Alkaa
13.9.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
271.2€ 339€

’’ Kaikki osiot todella laadukkaita. Helppo seurata videoita ja tehdä tehtäviä. Erittäin laaja tarjonta.’’ 

– AMK Online Helmikuu 2022 -kurssilainen

’’ Opettaja oli todella hyvä ja kävi selkeästi ja monipuolisesti läpi kielioppia ja erilaisia tehtävätyyppejä.’’ 

– AMK Helmikuu Online 2022 -kurssilainen

”Valmennuskurssi oli ihan loistava, enkä varmasti olisi ilman sitä päässyt lähellekkään sisällepääsyä. Itsellä jäi osa kurssimateriaalista tekemättä muiden kiireiden takia, mutta onneksi paikka aukesi! Kiitos vielä! 😊

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Kiitos monipuolisesta valmennuskurssista! Pääsin opiskelemaan ensisijaisesti valitsemaani vaihtoehtoon, omin avuin en olisi päässyt sisään.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Moikka! Pääsin valintakokeen kautta Metropoliaan ja pakko kyllä myöntää että se oli TÄYSIN valmennuskurssinne ansiota.”

AMK Soteli-kurssilainen 2021