AMK-netti tradenomi, syksy 2022

Kenelle?

AMK-netti tradenomi, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka haluavat hioa pääsykoeosaamisen huippuunsa laadukkaan opiskelumateriaalipaketin avulla.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaisen vastaustekniikan hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valintakurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi liiketalouden alan valintakokeessa.

Tällä nettikurssilla opiskelet oman aikataulusi mukaan tekemällä harjoitustehtäviä ja harjoituskokeen. Saat kattavan materiaali- ja teoriapaketin, joka sopii etenkin omatoimiseen ja itsenäiseen opiskeluun vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä

Kurssin sisältö:

  • Yli 1400 eritasoista tehtävää
  • 1 harjoituspääsykoe
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely

 

Miten?

Eezy Valmennuskeskuksen nettikurssilla saat valita opiskeluaikataulun oman elämäntilanteesi mukaan. Tukenasi on jopa yli 1400 erilaista harjoitustehtävää sekä harjoituspääsykoe, jonka avulla voit testata osaamistasi ja katsoa mitkä osa-alueet vaativat vielä hiomista. Vaikka opiskeletkin päätoimisesti itsenäisesti, on tehtävien ja harjoituskokeen lisäksi sinulla myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, joten kiperiä kysymyksiä ei tarvitse googlailla tai pähkäillä yksinään.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien kiinni opiskelumateriaaliin. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisen yhteydessä.
Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Maksutiedot ja kurssitakuu

124 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 50 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Mikäli et saa tavoittelemaasi opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä ilmaiseksi.

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

Kaupunki
Kurssin laajuus
1400+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
99.2€ 124€

”Edullinen ja omatoiminen muistin virkistämiseksi.”

AMK-nettiläinen 2022

”Pääsin Tampereelle opiskelemaan tradenomiksi päiväopetuksella! Joten tästä voisi vetää johtopäätöksen että valmennuskurssi auttoi!”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”Pääsin unelmieni opiskelupaikkaan Haaga-Heliaan! Kurssista oli tosi paljon apua! Paras kurssi, jolla olen ollut.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021