AMK-netti sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala, syksy 2022

Kenelle?

Oletko löytänyt kutsumuksesi sote-, liikunta- tai kauneudenhoitoalalta, mutta unelmiesi opintopaikan saavuttaminen kaipaa toteutuakseen kunnon lisäboostia? Haaveiletko esimerkiksi toimintaterapeutin, sairaanhoitajan tai fyssarin ammatista? Jos vastasit kyllä, ja haluat olla askeleen lähempänä unelmiesi opiskelupaikkaa, on valmennuskurssimme tehty juuri sinua varten!

AMK-netti sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille syksyn 2022 yhteishaussa ammattikorkeakouluun hakeville. Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään eniten AMK-hakijoita, kuin miltään muulta toimijalta.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaista vastaustekniikkaa, tunneälytaitojen hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK SOTELI nettikurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi SOTELI-alan valintakokeessa. Tällä kurssilla opiskelet joustavasti omaan tahtiisi tekemällä harjoitustehtäviä.

Saat meiltä kattavan materiaali- ja teoriapaketin, joka sopii etenkin omatoimiseen itseopiskeluun vaikka kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä.

 

Kurssin sisältö: 

  • Yli 1600 eritasoista tehtävää
  • 1 harjoituspääsykoe
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot Nettikurssilla teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Eettiset taidot Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä.
Tunneälytaidot Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 

Miten?

AMK-nettikurssi joustaa elämäntilanteesi mukaan! Itseopiskelun tukena on jopa yli 1600 erilaista harjoitustehtävää ja harjoituspääsykoe, jotka voit tehdä omaan tahtiin ja testata oppimaasi reaaliajassa. Harjoituskokeen avulla näet heti mitkä osa-alueet vaativat vielä hiomista. Materiaalipaketin lisäksi sinulla on myös aina mahdollisuus kysyä apua opettajalta, joten kiperiin kysymyksiin ei tarvitse arpoa vastauksia Googlesta.

Milloin?

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Pääset saman tien kiinni opiskelumateriaaliin ja saat hyvä startin opiskeluun. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Maksutiedot ja kurssitakuu

124 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 50 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Mikäli et saa tavoittelemaasi opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä ilmaiseksi.

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat.  Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 850 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. Lue kurssilaistemme palautteita!

VALMENNUSKURSSIN HINTA 99,20 €
124 €

 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1600+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
99.2€ 124€

”Harjoituskokeet toivat tosi paljon tälle kurssille, ja antoivat mahdollisuuden harjoitella koetaktiikkaa.”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022

”Ystävän suosituksesta päädyin valitsemaan Valmennuskeskuksen.”

– AMK-valmennuskurssilainen, 2022

”Kiitos tosi paljon teille, oli todellakin apua kurssista!

– Syksyn 2021 kurssilainen, tuleva kätilö (AMK soteli Helsinki)