AMK-netti humanistinen ala ja kasvatusala, syksy 2022

Kenelle?

AMK-netti humanistinen ala ja kasvatusala, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville. Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään 875 opiskelijaa!

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti harjoitustehtävien, harjoituskokeen sekä kattavan teoriapaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista, tunneälytaitojen hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-nettikurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi humanistisen- ja kasvatusalan valintakokeessa.

Tällä kurssilla opiskelet omaan tahtiisi tekemällä harjoitustehtäviä ja harjoituskokeen. Saat meiltä kattavan materiaali- ja teoriapaketin, joka sopii etenkin omatoimiseen ja itsenäiseen opiskeluun, eikä sinun tarvitse murehtia luentoaikataulujen sovittamisesta omiin aikatauluihin. AMK-nettikurssi joustaa elämäntilanteesi mukaan ja voit opiskella vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä

Kurssin sisältö: 

  • Yli 1000 eritasoista tehtävää
  • 1 harjoituspääsykoe
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta
Päätöksentekotaidot Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli Nettikurssilla teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Eettiset taidot Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä.
Tunneälytaidot Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 

Miten?

Itsenäisen opiskelun tukena on jopa yli 1000 erilaista harjoitustehtävää ja 1 harjoituspääsykoe,  jonka avulla voit testata osaamistasi ja katsoa mitkä osa-alueet vaativat vielä hiomista. Tehtävien ja harjoituskokeen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus kysyä apua opettajalta, joten kiperiä kysymyksiä ei tarvitse googlailla tai pähkäillä yksinään.

Nettikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen. Pääset siis saman tien kiinni opiskelumateriaaliin ja saat hyvän startin opiskeluun. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos olit kevään 2022 kurssilla, saat tämän kurssin ilmaiseksi. Valitse ostoskorista takuuhinta. Varausmaksun osuus hinnasta on 50 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Maksutiedot ja kurssitakuut

74 €. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 50 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Mikäli et saa tavoittelemaasi humanistisen ja kasvatus alan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä ilmaiseksi.

Jokaisella kurssillamme on käytössä myös todistusvalintatakuu. Mikäli olet ilmoittautunut kurssille 31.12.2022 mennessä ja pääset opiskelemaan todistusvalinnassa ensimmäiseen hakutoivepaikkaasi, palautamme sinulle 50 % maksamastasi kurssihinnasta. Todistusvalinnalla vastaanotettu opiskelupaikka tulee todentaa meille Opintopolusta otetulla kuvakaappauksella.  Todistusvalintatakuu koskee myös takuukurssilaisia, jolloin he saavat maksamastaan takuuhinnasta 50 % takaisin.

Alennukset

Tarjoamme sinulle Frendialen – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

 

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 74 €

 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
1000+ tehtävää
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.6.2023
Kurssin hinta
74€

”Harjoituskokeet toivat tosi paljon tälle kurssille, ja antoivat mahdollisuuden harjoitella koetaktiikkaa.”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022

”Vaikutti parhaimmalta kaikista muista!”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022