AMK merenkulun ala Koti, syksy 2022

Kenelle?

Merikapteeni on varmasti ollut monen unelma-ammatti lapsena ja onneksi tähän eksoottiseen ammattiin on mahdollista päästä AMK:n merenkulun alan opintojen avulla. Jotta olisit solmun verran lähempänä merikapteenin tai vahtikonemestarin opintoja, kannatta opiskelua tehostaa laadukkaan valmennuskurssin avulla.

AMK merenkulun ala Koti, syksy 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville, jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua pääsykokeisiin valmistautumisessa.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat opiskella pääsykokeisiin itsenäisesti, mutta tehokkaasti opetusvideoiden sekä kattavan teoria- ja tehtäväpaketin avulla. Lisäksi voit aina kysyä apua opettajalta!

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii matemaattis- ja luonnontieteellisten taitojen hallintaa, oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista sekä eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. Valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi merenkulun ala valintakokeessa.

Tällä kurssilla opiskelet omaan tahtiisi katsomalla opetusvideoita ja tekemällä harjoitustehtäviä. Ratkaisevaa ei ole se missä opiskelet, vaan opetuksen ja kurssimateriaalin laatu, josta meillä ei todellakaan tingitä. Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Pääset opiskelemaan oman aikataulun mukaan omalta kotisohvaltasi, mutta lisäksi sinulla on myös mahdollisuus saada tarvittaessa apua opettajalta.

 

Kurssin sisältö:

  • 96 oppituntia opetusvideoita
  • Yli 2300 harjoitustehtävää 
  • 5 harjoituskoetta
  • Teoria tärkeimmistä aihealueista
  • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Kokeen rakenne ja koetaktiikka 2 oppituntia
Videolla käydään läpi, mitä osioita AMK-valintakokeessa on ja annetaan vinkkejä siihen, miten koe kannattaa tehdä.
Päätöksentekotaidot 10 oppituntia
Kotikurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 10 oppituntia
Kotikurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi teet englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 10 oppituntia
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit hahmottamaan tekstin rakenteita. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi. Opit ymmärtämään yhteiskunnallisia ilmiöitä.
Matemaattiset taidot 20 oppituntia
Kotikurssilla katsot opetusvideoita ja teet tehtäviä seuraavista matemaattisista aiheista:

  • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
  • yhtälöt, matka-nopeus-aika
  • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
  • geometria
  • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Matemaattis-luonnontieteelliset taidot 40 oppituntia
Syvennät matemaattista osaamistasi muun muassa polynomien, funktioiden ja geometrian osalta sekä tarkastelet luonnonilmiöitä ja lainalaisuuksia myös fysiikan matemaattisesta näkökulmasta.
Perusmatematiikka 3,5 oppituntia
Vahvista matemaattista osaamistasi ja varmista, että osaat peruslaskut.

 

Katso esimerkki opetusvideostamme:

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään kotikurssina. Kotikurssilla opiskelet kotisohvalta käsin oman aikataulusi mukaisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Vaikka opiskelu on itsenäistä, niin sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä opintoihin liittyen. Vastauksia kiperiin kysymyksiin ei siis tarvitse etsiä Googlesta tai pohdiskella itsekseen, vaan opettaja on auttamassa valmennuskurssin aikana.

Omatoimisen opiskelun tueksi saat peräti 96 tuntia opetusvideoita, yli 2300 erilaista harjoitustehtävää ja 5 harjoituspääsykoetta, joilla voit testata osaamistasi valintakoetilanteessa. Kurssillamme on markkinoiden laajin opetusmäärä joten takaamme, että oppimisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni.

Milloin?

Kotikurssin voit aloittaa heti ilmoittautumisen jälkeen ja pääset saman tien kiinni opiskelumateriaaliin ja opetusvideoihin. AMK-netissä olevia opetusvideoita voit katsoa niin usein, kuin tarve vaatii ja harjoitustehtäviä voit tehdä omaan tahtiin.

Maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021  AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään yli 850 opiskelijaa!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta ei tärppää,  tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin  pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, niin ei hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Kiinnostaisiko tietää lisää AMK-valintakokeesta? Käy lukemassa juttumme AMK-valintakokeen ABC.

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 279,20 €
349 €

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
96 ot
Alkaa
aloitus joustavasti
Päättyy
15.11.2022
Kurssin hinta
279.20€ 349€

”Oon äärettömän tyytyväinen kurssiin, vaikka opiskelu olikin aika pitkälle omatoimista ja tein tehtäviä silloin kun ehdin. Sain kurssista ”raamit”, joiden kanssa oli helppo valmistautua kokeeseen ilman sen suurempaa stressiä. Suosittelisin kurssia muillekin! Sanottakoon vielä se, että viimeksi lukiossa 10v sitten samoja laskuja laskenut, niin kertauksen kannalta tuli todella tarpeeseen.”

– Kevään 2021 kurssilainen