AMK luonnonvara-ala syyskuu ilta, Helsinki 2022

Kenelle?

Kiinnostaisiko sinua olla vaikuttamassa luonnon ja eläinten hyvinvointiin? Kuulostaako esimerkiksi puutarha-alan, metsäteollisuuden tai maaseutualan työpaikka sellaiselta, jossa näkisit itsesi tulevaisuudessa? Jos vastasit kyllä, ja kaipaat luonnonvara-alan opintopaikan saantiin kunnon lisäboostia, on valmennuskurssimme kuin tehty sinua varten!

AMK luonnonvara-ala syyskuu ilta, Helsinki 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville. Kurssin suuren opetusmäärän ansiosta saat vahvan pohjan AMK-valintakokeessa menestymiseen.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella. Opettajan pitämät lähiopetusluennot tekevät opetuksesta henkilökohtaisempaa.

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii hyviä matemaattisia taitoja, oikeanlaisen vastaustekniikan hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valintakurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi luonnonvara-alan valintakokeessa.

Tällä valmennuskurssilla käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä ja opetusvideoita jokaisesta osiosta. Saat meiltä valmiin opetussuunnitelman, jonka avulla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta tehokkaasti ja huolellisesti. Lähiluentojen lisäksi opetus tallennetaan, joten voit katsoa luennot myös jälkikäteen vaikkapa omalta kotisohvalta.

 

Kurssin sisältö:

 • 64 oppituntia lähiopetusta Helsingissä ( + videotallenteet)
 • 56 oppituntia opetusvideoita
 • Luentotallenteet kevään Online-kurssilta
 • Yli 1800 eritasoista tehtävää
 • 5 harjoituspääsykoetta
 • Tallenteet kevään 2022 valmennuskurssilta
 • Teoria tärkeimmistä asioista
 • Mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mihin AMK-valintakokeessa tulee keskittyä. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 2 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Matemaattiset taidot 6 opetuskertaa
Kurssilla käsitellään seuraavia matemaattisista aiheita:

 • luvut, laskutoimitukset ja polynomit
 • yhtälöt, matka-nopeus-aika
 • verrannollisuus ja prosenttilaskenta
 • geometria
 • todennäköisyyslaskenta ja looginen päättely
Laskuharjoitukset 2 kertaa
Laskuharjoituksissa eli laskareissa pääset harjoittelemaan matematiikkatutorin johdolla haastavia tehtäviä. Tutor neuvoo ja vastaa kysymyksiin.

 

Katso lyhyt tiivistelmä matematiikan opetusvideosta:

Miten?

Valmennuskurssin luennot järjestetään Helsingissä ja lisäksi pääset opiskelemaan omaan tahtiin opetusvideoidenyli 1800:n harjoitustehtävän ja 5 harjoituspääsykokeen avulla. Mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään opettajalle kysymyksiä opintoihin liittyen. Jos pidät etenkin luentotyyppisestä opetuksesta ja opit parhaiten opettajan opastuksella, on tämä valmennuskurssi tällöin tuttu ja järkevä vaihtoehto.

Milloin?

Opetus alkaa syyskuun puolivälissä ja sitä on arkisin klo 16:30-20 ja lauantaisin klo 10-14 välisenä aikana. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssitakuu & maksutiedot

Sisäänpääsytilastomme ovat omaa luokkaansa ja useimmilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 AMK-valmennuskursseiltamme pääsi sisään eniten AMK-opiskelijoita – yli 850 opiskelijaa!

Jos kuitenkin kävisi niin ikävästi, että tavoittelemasi opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta ei tärppää,  tarjoamme sinulle seuraavan kevään tai syksyn vastaavan kurssin 50 % alennuksella.  Aika hyvä diili, eikö?

Tarjoamme myös ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Varausmaksun osuus kurssin hinnasta on 140 euroa. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä.

Kysymyksiä? Täällä ollaan!

Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa meidän usein kysytyt kysymykset-sivu.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Eipä hätää, kurssin valmennusjohtaja Katja on täällä sinua varten, puhelin: 020 7280 362, s-posti katja.ylisiurua@eezy.fi. Lisäksi Sami auttaa chatissa arkisin 9-17 välillä.

Jos haluat lukea lisää AMK-valintakokeesta ja tietää millaisia viime vuoden kokeet olivat klikkaa tästä!

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

VALMENNUSKURSSIN HINTA 271,20 €
339 €

 

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
64 ot
Alkaa
13.9.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
271.20€ 339€

”Luin netistä kokemuksia tästä kurssista ja ne olivat hyviä. Myös nettisivu vaikutti hyvältä, joten sen takia valitsin Valmennuskeskuksen kurssin.”

– AMK Luonnonvara-alan kurssilainen, 2022

”Pääsin valintakokeen perusteella opiskelemaan, ja juuri siihen kouluun joka oli ensisijainen valintani.”

AMK Luonnonvara-alan kurssilainen 2021

”Pääsin haluamaani ykkösvaihtoehtoon 🙂 Tiukille tosin meni, ensimmäisellä varasijalla keikuin monta viikkoa! Uskoisin että hyvästä kurssistanne oli apua.”

AMK Luonnonvara-alan kurssilainen 2021

”Harjoituskokeet toivat tosi paljon tälle kurssille, ja antoivat mahdollisuuden harjoitella koetaktiikkaa.”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022