AMK-info 2024-2025

Ilmainen info kaikille AMK-opinnoista kiinnostuneille 

Seuraava live info järjestetään 3.9.2024 klo 16.30. Infossa käsitellään syksyn 2024 valintaperusteita.

Pääset katsomaan helmikuussa 2024 pidetyn infon tallenteen heti ilmoittautumisesi jälkeen (tässä käsitellään kevään 2024 valintaperusteita).

Infon sisältö:

Miten hakuprosessi etenee?
Millaisia tehtäviä AMK-valintakokeessa on?
Miten AMK-valintakokeeseen kannattaisi valmistautua?
Mistä opiskelupaikan saaminen yleensä jää kiinni?
Miten valmennuskurssi auttaa valmistautumisessa?

 

Infowebinaari kestää noin 60 minuuttia. Mikäli sinulla herää kysyttävää, voit laittaa kysymyksesi sähköpostilla Hannalle: hanna.ylonen@eezy.fi

Ilmoittaudu infoon lisäämällä tämä tuote ostoskoriin ja täytä tietosi tunnusten saantia varten. Tunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen, ja ne toimivat tunnin kuluttua ilmoittautumisestasi.

Kirjaudu infoon

Ongelmia kirjautumisessa?
Mikäli olet osallistunut toiseen infoomme tai valmennuskurssillemme, käytä itse aiemmin vaihtamaasi salasanaa.

Katso kaikki tulevat infot

 

Kaikki valmennuskurssimme

Olipa suunnitelmissasi sitten AMK- tai yliopisto-opinnot tai tarvitset preppausta yo-kirjoituksiin valmistautumisessa, ovat Eezy Valmennuskeskuksen opettajat ja henkilökunta täällä sinua varten. Valikoimassamme on lähes 300 valmennuskurssia ja vuosittain autamme tuhansia opiskelijoita saavuttamaan haluamansa tavoitteet opinnoissa ja ottamaan askeleen lähemmäksi unelmiensa opiskelupaikkaa.

Katso abikurssien valikoima

Katso AMK-valmennuskurssien valikoima

Katso yliopisto valmennuskurssien valikoima

 

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa. 

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
60 min
Alkaa
3.9.2024 klo 16.30
Päättyy
31.5.2025
Kurssin hinta
0€

”Valmennuskurssi oli ihan loistava, enkä varmasti olisi ilman sitä päässyt lähellekkään sisällepääsyä. Itsellä jäi osa kurssimateriaalista tekemättä muiden kiireiden takia, mutta onneksi paikka aukesi! Kiitos vielä! 😊

AMK Soteli-kurssilainen 2021

”Aloitin liiketalouden monimuodossa Haaga-Heliassa 😊 Treenasin nettiversiolla kaksi päivää juuri ennen koetta ja se auttoi paljon. Se toi itsevarmuutta ja rentoutta, kun tiesin minkä tyyppinen koe tulee olemaan.”

AMK liiketalouden alan kurssilainen 2021

”En olisi varmasti pärjännyt niin hyvin kokeissa jos en olisi harjoitellut valmennuskurssilla. Kiitos kurssista!”

AMK Matkailu-, ravitsemis-, ja talousalan kurssilainen 2021

”Tällä kertaa pääsin kouluun ja iso kiitos siitä teidän valmennuskurssille! En varmasti olisi osannut opetella oikeita asioita ilman sitä.”

Tekniikan alan AMK-kurssilainen 2021

”Luin netistä kokemuksia tästä kurssista ja ne olivat hyviä. Myös nettisivu vaikutti hyvältä, joten sen takia valitsin Valmennuskeskuksen kurssin.”

– AMK Luonnonvara-alan kurssilainen, 2022