AMK humanistinen ala ja kasvatusala syyskuu ilta, Helsinki 2022

Kenelle?

Miltä kuulostaisi työ lasten ja nuorten parissa? Tai entäpä tulkin ammatti? Jos olet kuin kotonasi ihmisten kanssa toimiessa ja innostut siitä, kun pääset kehittämään yhteisöjä ja ihmisten hyvinvointia, voi humanistinen- ja kasvatusala olla tulevaisuutesi nappivalinta. Valmennuskurssin avulla olet askeleen lähempänä unelmiesi opintopaikkaa, joten jatka siis lukemista.

AMK humanistinen ala ja kasvatusala syyskuu ilta, Helsinki 2022 – valmennuskurssi sopii kaikille ammattikorkeakouluun hakeville. Suosittelemme tätä kurssia kaikille, joiden opinnoista on jo kulunut aikaa ja jotka kaipaavat kunnon lisäboostia ja apua pääsykokeisiin valmistautumisessa.

Tämä kurssi on ehdottomasti paras valintasi, kun haluat hioa osaamisesi pääsykokeen vaatimalle tasolle opettajan avustuksella. Opettajan pitämät lähiopetusluennot tekevät opetuksesta henkilökohtaisempaa.

Mitä?

AMK-valintakokeessa menestyminen vaatii oikeanlaisen vastaustekniikan osaamista, tunneälytaitojen hallintaa ja eri aineistojen tulkitsemista sekä suomeksi, että englanniksi. AMK-valmennuskurssiltamme saat kaiken – ja vielä vähän enemmän, mitä tarvitset onnistuaksesi humanistisen- ja kasvatusalan valintakokeessa.

Kurssin opetuksessa käydään järjestelmällisesti läpi jokaiseen koeosioon liittyvät teoriat ja tehtävätyypit, minkä lisäksi AMK-netissä on runsaasti tehtäviä jokaisesta osiosta. Saat meiltä valmiin opetusaikataulun, jota seuraamalla tulet harjoitelleeksi jokaista osa-aluetta tehokkaasti ja huolellisesti. Lähiopetuksen lisäksi voit katsoa nauhoitetut luennot myös jälkikäteen omalta kotisohvalta ja perehtyä tarkemmin juuri itseäsi kiinnostaviin aihealueisiin.

 

Kurssin sisältö: 

  • 41 oppituntia lähiopetusta opettajan johdolla (+ tallenteet opetuksesta)
  • 38 oppituntia opetusvideoita
  • Yli 1400 eritasoista tehtävää
  • 5 harjoituspääsykoetta
  • Teoria tärkeimmistä asioista
  • Opettajan tuki ja mahdollisuus kysyä apua opettajalta

 

Opiskelutekniikka ja kokeen rakenne 2 opetuskertaa
Saat kokonaisvaltaisen näkemyksen siitä, mihin AMK-valintakokeessa tulee keskittyä. Ohjaamme oikeanlaiseen opiskelutekniikkaan ja kokeen rakenteen ymmärtämiseen.
Päätöksentekotaidot 2 opetuskertaa
Kurssilla ymmärrät, miksi päätöksentekotaitoja mitataan ja millaisilla tehtävillä sitä selvitetään. Kurssilla vahvistat kykyäsi tunnistaa erilaisia ongelmia, havaita erilaisia ratkaisumahdollisuuksia, tuottaa useita ratkaisuvaihtoehtoja sekä tehdä päätöksiä.
Englannin kieli 2 opetuskertaa
Kurssilla harjoittelet erilaisten englanninkielisten aineistojen tulkitsemista ja vahvistat sanastoasi. Lisäksi kurssilla käydään läpi englanninkielisiin teksteihin perustuvia tehtäviä, vastaustekniikoita sekä erilaisia sanastoharjoituksia.
Opetuskieli 2 opetuskertaa
Vahvistat luetunymmärtämistäsi ja opit tuottamaan erilaisia tekstejä. Tutustut erilaisiin aineistoihin ja tekstityyppeihin sekä hiot vastaus- ja lukutekniikkaasi.
Eettiset taidot ja tunneälytaidot 1 opetuskerta
Kurssilla ymmärrät, miten eettisiä taitoja voidaan mitata ja millaisia kysymyksiä niistä voidaan tehdä. Tehtävien kautta opit esimerkiksi tunnistamaan, millaiset tilanteet ovat luonteeltaan eettisiä. Lisäksi kurssilla hahmotetaan opiskelijan tunneälyä koskevia taitoja ja ominaisuuksia, persoonallisuutta ja uravalintaa. Tehtävien avulla opit tunnistamaan erilaisia tunteita sekä hahmotat, miten tietty tunnetila näkyy ihmisen kasvoilla tai millaisena toimintana tietty tunne saattaa esiintyä.

 

Katso lyhyt pätkä aiempien vuosien opetusvideostamme:

Miten?

Valmennuskurssi järjestetään lähiopetuskurssina arki-iltaisin Helsingissä. Kurssilla osallistut opettajan pitämään opetukseen ja mikä parasta, pääset heti tuoreeltaan esittämään kysymyksiä opintoihin liittyen. Kiperiä kysymyksiä ei siis tarvitse googlailla tai pohdiskella itsekseen, vaan opettaja on tukenasi valmennuskurssin aikana. Jos pidät etenkin luentotyyppisestä opetuksesta ja opit parhaiten opettajan opastuksella, on tämä kurssi tällöin järkevin vaihtoehto.

Luentojen tueksi saat peräti 38 oppituntia opetusvideoita, yli 1400 erilaista harjoitustehtävää ja 5 harjoituspääsykoetta, joilla voit testata osaamistasi valintakoetilanteessa. Kurssillamme on markkinoiden laajin opetusmäärä joten takaamme, että oppimisesi ei jää ainakaan opetusmäärän puutteesta kiinni.

Milloin?

Lähiopetus alkaa syyskuussa, mutta jos et malta odottaa sinne asti ja haluat jo saada hyvää etumatkaa opinnoissa, niin voit aloittaa omatoimisen opiskelun vaikka heti tekemällä harjoitustehtäviä tai katsomalla opetusvideoita AMK-netissä. Tarkemman opetusaikataulun löydät Moodlesta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

Maksutiedot

Hinta 199 €. Viime kauden kurssilaiset saavat 50 % alennuksen kurssin hinnasta valitsemalla ostoskorissa takuuhinnan. Voit valita kurssin maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 50 euroa. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssitakuu

Mikäli et saa tavoittelemaasi humanistisen ja kasvatus alan opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulusta syksyllä 2022, pääset vastaavalle kurssille ensi keväänä 75 % alennuksella.

Alennukset

Tarjoamme sinulle ennakkovaraajan edun (-20 %), kun varaat kurssin viimeistään 14.8.2022. Saat ennakkoetuna kaupan päälle myös Opiskelu & stressi 2022-2023 -kurssimme (ovh. 99 e). Lisäksi kaikista kursseistamme on myös mahdollista saada Frendiale – lue lisää!

Asiakaspalvelu

Jäikö sinulla kysymyksiä? Listasimme vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita myös muut opiskelijatoverisi pohtivat, joten jos joku asia jäi mietityttämään käy kurkkaamassa usein kysytyt kysymykset-sivu.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Hakuinfot

Järjestämme ilmaisia webinaareja, joissa kerrotaan arvokasta tietoa eri aloille hakemisesta. Annamme esimerkiksi vinkkejä siihen mitä valintakokeissa olisi hyvä osata ja millaisia kokeet ovat. Kurkkaa siis lisätiedot syksyn hakuinfoista tästä ja laita päivämäärät kalenteriin.

Eezy Valmennuskeskus on Suomen suurin ja tunnetuin lukioiden, yliopistojen ja AMK-valmennuskurssien järjestäjä. Jopa 98 % kurssilaisistamme suosittelisi meitä kaverilleen ja lisäksi sisäänpääsytilastomme ovat useilla aloilla markkinoiden parhaimmat. Vuonna 2021 kursseiltamme pääsi peräti 875 opiskelijaa haluamaansa ammattikorkeakouluun – se on enemmän, kuin kellään muulla toimijalla! Kurssiemme tehokkuus perustuu ammattitaitoisiin opettajiin ja henkilökuntaan, joiden osaaminen on huippuluokkaa.  Lue kurssilaistemme palautteita!

 

VALMENNUSKURSSIN HINTA 159,20 €
199 €

Kaupunki
Helsinki
Kurssin laajuus
41 ot
Alkaa
13.9.2022
Päättyy
1.11.2022
Kurssin hinta
159.20€ 199€

”Harjoituskokeet toivat tosi paljon tälle kurssille, ja antoivat mahdollisuuden harjoitella koetaktiikkaa.”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022

”Ystävän suosituksesta päädyin valitsemaan Valmennuskeskuksen.”

– AMK-valmennuskurssilainen, 2022

”Vaikka kurssi on vasta alussa, huomaa kuinka hyvin kurssi on järjestetty. Tuli motivoitunut olo, kun huomasi kuinka hyvin meitä pyritään auttamaan ja opettamaan.”

– AMK valmennuskurssilainen, 2022