Abinetti äidinkieli, kevät 2024

 

Tällä äidinkielen abikurssilla teet kahdeksan yo-tasoista lukutaidon harjoitustehtävää ja kaksi kirjoitustaidon tehtävää. Kaikista harjoituksista saat opettajan antaman pisteytyksen ja henkilökohtaisen palautteen. Palautteiden avulla opit, miten voit kehittää kirjoitustaitoasi ja parantaa tuloksiasi lukutaidon ja kirjoitustaidon tehtävissä. Pystyt myös esittämään kysymyksiä äidinkielen opettajalle kysymyspalstan kautta. Tehtävät voit palauttaa itse valitsemassasi aikataulussa. Kurssiin sisältyy myös ohjeita ja teoriaa, joiden avulla kehität luku- ja kirjoitustaidon osaamistasi.

Kurssin avulla hiot kirjoitustaitosi huippuunsa ja varmistat osaamisesi molemmissa äidinkielen yo-kokeissa!

 

Kaupunki
Kurssin laajuus
10 palautettavaa tehtävää
Alkaa
25.9.2023
Päättyy
30.3.2023
Kurssin hinta
195€
 • Kenelle?

  Kurssi sopii kaikille äidinkielen yo-kokeisiin valmistautuville. Kurssi keskittyy kirjoittamisen harjoitteluun, joten kurssi sopii erityisesti, jos kaipaat tekstin tuottamisen harjoituksia ja konkreettista palautetta, miten parantaa omaa suoritustasi yo-kokeissa.

 • Kurssin sisältö

  • 8 yo-tasoista palautettavaa lukutaidon tehtävää, joista saat pisteytyksen ja henkilökohtaisen palautteen
  • 2 yo-tasoista palautettavaa kirjoitustaidon tehtävää, joista saat pisteytyksen ja henkilökohtaisen palautteen
  • Ohjeita ja teoriaa laadukkaan luku- ja kirjoitustaidon vastauksen tuottamiseen.

  Kurssin teoria ja tehtävät on päivitetty kesällä 2023.

   

 • Ajankohta

  Kurssin tehtävät voi palauttaa rauhallisessa tahdissa syksyn/talven aikana tai intensiivisemmin lähempänä kirjoituksia.

  Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi oppimisympäristön tunnukset, jotka aktivoituvat tunnin kuluessa. Materiaali on käytössäsi kevään kirjoituksiin saakka. Tehtävien palautus aukeaa ma 25.9.

 • Kurssitakuu

  Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä syksyn 2024 kirjoituksiin, voit ilmoittautua syksyn kurssille maksutta.

 • Alennukset ja maksutiedot

  Voit maksaa kurssin verkkomaksuna tai laskulla. Tarkempiin maksutietoihin pääset tästä. Kurssin varausmaksu on 20% kurssin kokonaishinnasta.

  Mikäli saat houkuteltua jollekin kurssillemme mukaan yhden tai useamman kaverisi, tarjoamme teille kaikille frendialen – lue lisää!

”Palaute tuli miellyttävän nopeaa ja oli hyvin monipuolista. Äidinkielen arvosanani nousi alustavista reilusti, joten uskon kurssista olleen hyötyä!”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen, kevät 2023

”Opettajilta sai todella laajan arvioinnin ja hyvää palautetta siitä, mihin pitäisi vielä kiinnittää huomiota. Lukutaidon tehtävät olivat hyviä ja monipuolisia. Sain niiden avulla hyvän varmuuden mennä yo-kokeeseen.”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen, kevät 2023

”Kurssimateriaali oli tehty hyvin ja sisälsi monipuolisia tehtäviä, jotka vastasivat hyvin luku- ja kirjoitustaidon koetta. Tehtävistä tullut palaute oli myös pääsääntöisesti erittäin hyödyllistä.”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen, kevät 2023

”Kävin Valmennuskeskuksen äidinkielen yo-valmentavan kurssin syksyn 2022 äidinkielen ylioppilaskirjoituksia varten, ja ylioppilaskokeiden tulosten tultua halusin tulla vielä kiittämään mahtavasta kurssistanne. Saavutin tavoitearvosanani laudaturin tukevalla pistepotilla, ja koen valmennuskeskuksen valmennuskurssin auttaneen saavutuksessani todella paljon. Sain jokaisesta palauttamastani tekstistä laajaa ja rakentavaa palautetta, mikä todella kehitti kykyjäni ja valmiuttani kirjoituksiin. Erityiskiitokset haluaisinkin välittää opettajalle, joka tarkisti kirjoittamani tehtävät ja antoi uskomattoman laajaa palautetta niistä!😊”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Palautteet olivat todella hyödyllisiä ja auttoivat paljon ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa!”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Hyvin helppo sivu käyttää, teoriaa oli tiivistetty tarpeeksi ja tehtäviä hyvä määrä! Palautteesta tuli aina sähköpostiviesti ja palauttaminenkin oli helppoa. Palaute oli todella rakentavaa ja kehittävää!”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Tehtävistä sai kattavan ja laajan palautteen. Lukiokursseilla olen harvemmin saanut näin pitkästi palautetta teksteistäni. Palautteet olivat tosi hyödyllisiä.”

Abinetti äidinkieli 2022 -kurssilainen

”Opettaja joka antoi arvioinnit oli aivan huippu ja antoi todella hyvä palautteita joista oli helppo löytää asiat joita voisi itse vielä kehittää.”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022