Abinetti äidinkieli, kevät 2023

Abinetissä opit tehtäviä tekemällä!

Tällä kurssilla teet kahdeksan yo-tasoista lukutaidon harjoitustehtävää ja kaksi kirjoitustaidon tehtävää. Kaikista harjoituksista saat opettajan arvioinnin, kommentit ja pisteytyksen. Palautteiden avulla opit, miten voit kehittää kirjoitustaitoasi ja parantaa tuloksiasi lukutaidon ja kirjoitustaidon tehtävissä. Pystyt myös esittämään kysymyksiä äidinkielen opettajalle kysymyspalstan kautta. Tehtävät voit palauttaa itse valitsemassasi aikataulussa. Kurssiin sisältyy myös ohjeita ja teoriaa, joiden avulla kehität luku- ja kirjoitustaidon osaamistasi.

Kurssin avulla hiot kirjoitustaitosi huippuunsa ja varmistat osaamisesi molemmissa äidinkielen yo-kokeissa!

Mitä?

8 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa lukutaidon tehtävää
2 palautettavaa ja opettajan kommentoimaa kirjoitustaidon tehtävää
Ohjeita ja teoriaa laadukkaiden yo-vaatimusten mukaisten tekstien tuottamiseen

 

Ajankohta

Oppimisympäristö on käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen. Tehtävien palautus aukeaa 26.9. ja on käytössäsi kevään 2023 kirjoituksiin saakka. Saat ilmoittautumisen jälkeen oppimisympäristön tunnukset sähköpostiisi.

 

Kurssitakuut

Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä syksyn 2023 kirjoituksiin, voit ilmoittautua syksyn kurssille hintaan 0 €.

 

Hinta ja maksutiedot

195 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
10 tehtävää
Alkaa
26.9.2022
Päättyy
31.3.2023
Kurssin hinta
195€

”Kävin Valmennuskeskuksen äidinkielen yo-valmentavan kurssin syksyn 2022 äidinkielen ylioppilaskirjoituksia varten, ja ylioppilaskokeiden tulosten tultua halusin tulla vielä kiittämään mahtavasta kurssistanne. Saavutin tavoitearvosanani laudaturin tukevalla pistepotilla, ja koen valmennuskeskuksen valmennuskurssin auttaneen saavutuksessani todella paljon. Sain jokaisesta palauttamastani tekstistä laajaa ja rakentavaa palautetta, mikä todella kehitti kykyjäni ja valmiuttani kirjoituksiin. Erityiskiitokset haluaisinkin välittää opettajalle, joka tarkisti kirjoittamani tehtävät ja antoi uskomattoman laajaa palautetta niistä!😊”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Tehtävistä saamani palautteet olivat rakentavia ja onnistuin parantamaan niiden avulla tekstejäni huomattavasti! Sain kurssin käytyäni korotettua arvosanani Magnasta Laudaturiksi!” 

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Palautteet olivat todella hyödyllisiä ja auttoivat paljon ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa!”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Hyvin helppo sivu käyttää, teoriaa oli tiivistetty tarpeeksi ja tehtäviä hyvä määrä! Palautteesta tuli aina sähköpostiviesti ja palauttaminenkin oli helppoa. Palaute oli todella rakentavaa ja kehittävää!”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Tehtävistä sai kattavan ja laajan palautteen. Lukiokursseilla olen harvemmin saanut näin pitkästi palautetta teksteistäni. Palautteet olivat tosi hyödyllisiä.”

Abinetti äidinkieli 2022 -kurssilainen

”Opettaja joka antoi arvioinnit oli aivan huippu ja antoi todella hyvä palautteita joista oli helppo löytää asiat joita voisi itse vielä kehittää.”

Abinetti äidinkieli -kurssilainen 2022

”Kurssi oli todella hyvä! Sain hiottua vastaustekniikkaani ja tajusin, mitä sensorit haluavat vastaukseltani. Sain korotettua arvosanani E:stä L:ksi. Sain reilusti yli ällän rajojen kurssinne ansiosta. Nyt todistusvalinnalla sain unelmieni opiskelupaikan äidinkielen ällän avulla. Kiitos siis todella paljon teille ja teidän kurssillenne! ”

Julia, kevään 2022 Abinetti äidinkieli -kurssilainen

Kysyttävää kurssista? Ota yhteyttä!

Tytti Luuri
Kielten abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: tytti.luuri@eezy.fi
Puh: 020 7280 363