Abi lyhyt matematiikka Koti, kevät 2023

Opiskele matematiikkaa kotonasi!

Kotikurssilla harjoittelet lyhyen matematiikan ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan matematiikasta.

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin.

 

Mitä?

24 oppituntia opetusvideoita
Lähes 400 tehtävää laadukkaine mallivastauksineen
Vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
Teoria tärkeimmistä asioista
Sähköinen oppimisympäristö Abinetti, jossa voit kysyä apua tehtävien tekoon opettajalta

 

Ajankohta

Lyhyen matematiikan Kotikurssi on käytössäsi kevään 2023 että yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 22.9.2022 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2023 kirjoituksiin saakka.

 

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssilla on voimassa kurssitakuu: Mikäli haluat jatkaa kurssin käyttöä myös syksyn 2023 kirjoituksiin harjoittelussa, saat kevään kotikurssin hintaan 0 €.

Kaupunki
Kurssin laajuus
24 ot
Alkaa
21.9.2022
Päättyy
22.3.2023
Kurssin hinta
115€