Abi kemia koti, kevät 2023

Opiskele kemiaa kotonasi!

Kotikurssilla harjoittelet kemian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä, jossa pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa Abitti-kokeessakin. Lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion kemiasta.

Kurssin avulla saavutat itsellesi vankan laskurutiinin ja hyvän itsevarmuuden ylioppilaskirjoitusten vaikeisiin ja laajoihin tehtäviin.

 

Mitä?

24 oppituntia opetusvideoita
Yli 400 tehtävää laadukkaine mallivastauksineen
Vanhat yo-kokeet vuodesta 2014 alkaen
Teoria tärkeimmistä asioista
Sähköinen oppimisympäristö Abinetti, jossa voit kysyä apua tehtävien tekoon opettajalta

 

Ajankohta

Abinetti on käytössäsi kevään 2023 yo-kirjoituksissa. Oppimisympäristön saat käyttöösi viimeistään 22.9.2022 ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2023 kirjoituksiin saakka. Huomaa, että pääset kirjautumaan Abinettiin ainoastaan Moodlesta löytyvän linkin kautta. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

 

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kurssilla on voimassa kurssitakuu: Mikäli haluat jatkaa abinetin käyttöä myös syksyn 2023 kirjoituksiin harjoittelussa, saat kevään abinetin hintaan 0 €.

Kaupunki
Kurssin laajuus
24 ot
Alkaa
22.9.2022
Päättyy
29.3.2023
Kurssin hinta
115€