Abi biologia Koti syksy 2022

Abinetti + opetusvideot!

Kotikurssilla harjoittelet biologian ylioppilaskirjoituksiin itsenäisesti tehtävien ja opetusvideoiden avulla. Tehtäviä harjoittelet sähköisessä oppimisympäristössä, Abinetissä. Tehtävien harjoittelun lisäksi saat käyttöösi ammattitaitoisten opettajien tekemät opetusvideot, joiden avulla ymmärrät lukiokirjojen vaikeimmatkin asiat ja saat selkeän kokonaiskuvan lukion biologiasta.

Mitä?

24 oppituntia opetusvideoita
Yli 400 tehtävää
Laadukkaat mallivastaukset kaikkiin tehtäviin ja mahdollisuus kysyä opettajalta
Teoria tärkeimmistä asioista
Abinetti

 

Takuu

Kurssi on sinulle maksuton, mikäli haluat käyttää sitä myös kevään 2023 yo-kirjoituksissa. Saat kurssin maksutta käyttöösi ilmoittautumalle sille uudelleen ja valitsemalla ostoskorissa ”Olen käynyt takuukurssin edellisenä vuonna” -kohdan.

Ajankohta

Kurssin Moodle-sivusto ja materiaali aukeaa 1.5.2022 ja se on käytössäsi syksyn 2022 kirjoituksiin saakka. Moodle-tunnuksesi saat ilmoittautumisesi yhteydessä.

Hinta ja maksutiedot

115 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisesi yhteydessä tai laskulla 1-6 erässä. Toimitus- ja maksuehdot

Kaupunki
Kurssin laajuus
24 ot
Alkaa
1.5.2022
Päättyy
30.9.2022
Kurssin hinta
115€

”Opettaja oli aivan käsittämättömän taitava ja hyvin innosti esimerkkien kautta oppimaan! Kun videoita katsoo yksin kotona, on tärkeää, että opettaja saa innostettua oppimiseen verkon välityksellä ja se toteutui!!”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

”Tehtäviä oli eri tasoisia ja aiheet olivat monipuolisia.”

Kevään 2022 biologian abikurssilainen

Kysyttävää kursseista? Ota yhteyttä!

Sami Puurtinen
Biologian abikurssien valmennusjohtaja
Sähköposti: sami.puurtinen@eezy.fi
Puhelin: 020 7280 356