Menesty todistusvalinnassa!

Aiotko pyrkiä yliopistoon tai ammattikorkeakouluun todistusvalinnalla? Abikurssimme avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista, ja olet lähempänä unelmiesi korkeakoulupaikkaa!

Ilmoittaudu abikurssille

Maksuttomia infoja eri aloille hakemisesta!

Ilmaisista webinaareistamme saat tuoreimmat tiedot yliopistojen pääsykokeista, todistusvalinnoista ja valintakriteereistä. Katso aikataulut ja ilmoittaudu mukaan jokaiseen sinua kiinnostavan alan infotilaisuuteen.

Katso infot

”Opettaja oli todella energinen ja iloinen. Luennot olivat hauskoja ja mielenkiintoisia, sekä opettaja pureutui jokaiseen kysymykseen kunnolla. Hän kävi tehtävät läpi ammattitaidolla ja osoitti mielenkiintoa oppilaiden jaksamista kohtaan. Opettaja myös jäi jokaisen luennon lopuksi vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin, mikä mielestäni osoittaa omistautumista kurssille.”

Annu, lyhyen matematiikan abikurssilainen 2021

”Opettaja osasi selittää asiat hyvin ymmärrettävästi. Kysyttäessä ratkaisu ongelmaan tuli hyvin ilman ylimääräistä pohtimista.”

Pitkän matematiikan abikurssilainen 2021

”Auttoi ymmärtämään asioita laajemmin ja hahmottui mitkä fysiikan asiat ovat juuri ne tärkeimmät yo-kokeeseen. Oli hyvä lisä itsenäisen opiskelun lisäksi varsinkin jo valmistuneelle korottajalle. Tehtäviä oli tosi laajasti. Ja koska materiaali tuli myös paperisena se jää itselle myös myöhempää käyttöä varten jos tarvitsee.”

Sonja, fysiikan abikurssilainen 2021

”Saavutin tavoitearvosanani Eximian, ja kirjoitin kirjoitelmasta parhaat pisteet ikinä!”

Englannin abikurssilainen 2021

”Opettaja onnistui tekemään tunneista hieman interaktiivisempia kuin odotin. Myös löytyi huumorintajua, joka piristi mieltä ja sai nauramaan.”

Syksyn 2021 biologia Online -abikurssilainen