AMK liiketalouden ja tietojenkäsittelyn ala  •  30.12.2019

Vuosi 2019 päättyy

Hei lukijat,

mainitsin edellisessä kirjoituksessa, kuinka helppo kolmas moduuli olikaan. Neljäs eli tuloksen tekijä moduuli olikin täysin vastakohta. Tämän lisäksi oli ottanut kolme muuta kurssia samaan aikaan. Rehellisesti voin sanoa, että ihan liikaa ja sen huomasi lomalla. Minulta oli yksi kesäloma viikko pitämättä ja päätimme lähteä Espanjaan heti viimeisen kokeen jälkeen ja niin meni loma nukkuessa. Loman aikana pyöräily tuntui erittäin raskaalta, kävely sitäkin raskaammalta. Koko keho tarvitsi vain lepoa. Tämä loma tuli todella tarpeeseen. On hyvä pysähtyä näin vuoden lopussa ja miettiä, mitkä asiat johtivat onnistumiseen ja mitkä asiat epäonnistumiseen.

Ei kukaan ole seppä syntyessään ja sen eteen tehdään töitä ja kyllä mä nautin tästä. Vuosi vasta takana ja pari vuotta edessä ja mitä jo nyt saavuttanut. Hyvien arvosanojen lisäksi ihania uusia ystäviä, voiko enempää toivoa?

Vuodesta 2020 tulee mahtava ja työntäyteinen vuosi ja olen valmiina. Oletko sinä?

Helena

Helena P

Olen 46-vuotias iloinen ja positiivinen opiskelija. Kotona minulla on kaksi ihanaa 16 ja 15-vuotiasta nuorta miestä. Olen töissä HR ja talousassistenttina logistiikka- ja kuljetusalalla. Olen mukana gospel-kuorossa ja ohjaan lisäksi vauvauinteja. Olen kiinnostunut terveydestä, liikunnasta, valokuvaamisesta ja uusien asioiden oppimisesta. Mottoni: Kohtele muita, niin kuin haluat, että sinua kohdellaan.