Kauppatiede  •  05.01.2018

Viimeisiä viedään

… nimittäin lomapäiviä! Niin vaan se 3,5 viikon joululomakin lähestyy loppuaan ja maanantaina olisi aika palata takaisin koulunpenkille. Mulla oli tosi rentouttava loma ja vaikka olenkin hieman yrittänyt opiskella maanantain tenttipäivää varten, niin olen ehtinyt nukkumaan pitkään ja viettämään aikaa läheisten kanssa. Olisihan sitä tietysti pitempäänkin voinut huilata, mutta ihan kivaa saada taas arki kunnolla pyörimään.

Ensi periodi on mulla hieman aikaisempia erilaisempi, sillä suoritan tässä kevään aikana pakollisen englannin kurssin. Oma kielitaitoni onkin jo hieman ruosteessa, ja odotankin oppivani paljon alaan liittyvää sanastoa. Englannin kurssin lisäksi nappasin opetusohjelmasta vielä neljä muuta kurssia, joten tekemistä riittää jälleen. Olen pyrkinyt siihen, että en ota periodiin yli viittä kurssia, sillä muuten työmäärä paisuisi liian suureksi. Olenkin siis joka kerta valinnut juuri tuon ylärajani verran niitä. 😀

Toivottavasti mahdollisimman moni tätäkin blogia lukeva, tuleva kauppislainen on jo aloittanut pääsykokeisiin valmistautumisen. Muistan itse viime vuodesta, että vuoden vaihtumisen jälkeen lukeminen suorastaan räjähti käsiin ja huoneeni jokainen seinä oli päällystetty keltaisilla, pinkeillä, oransseilla ja vihreillä muistilapuilla, joissa toisella puolella oli kysymys ja toisella vastaus. Näitä lappuja sitten jankattiin läpi useaan kertaan päivässä ja kun vastaus oli muistettu ulkoa riittävän monta kertaa, askartelin pahvista ”virallisemman” oloisen lapun, joka toimi muistilappujen kanssa samalla periaatteella. Tätä huisin hauskaa muistipeliä sitten ”pelailtiin” perheen kanssa ihan kyllästymiseen asti.

Tän kuvan nappasin eilen iltakävelyllä. Yksi Tampereen hienouksia on mun mielestä järvet, sillä mun lapsuudenkodin lähettyvillä niitä ei juurikaan ollut. Nyt on mun aika rientää junaan, sillä vietän vielä viikonlopun kotikotona juhlien isosiskoni lasten syntymäpäiviä!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille! 🙂

Inka

Inka