Lääketiede  •  25.08.2022

Todistusvalinnalla ja pääsykokeella lääkikseen 2023

Heippa! ☀️

Oon Elli, 20-vuotias nuori nainen Espoosta. Haen lääkikseen keväällä 2023, ja oon saanut huikean mahdollisuuden osallistua syyskuussa alkavalle lääkiksen Vip Online 2023-kurssille! Minulla on ensikertalaisuus vielä tallella, joten pyrin korottamaan yo-todistustani sekä valmistaudun pääsykokeeseen. Oon tosi innoissani alkavasta valmennuskurssista ja uskon, että siitä tulee olemaan todella paljon hyötyä tulevana hakuvuonna.

Lukion kävin vuosina 2019-2021, eli valmistuin kolmeen vuoteen. Kävin lukion ohella osa-aikaisissa töissä ja harrastin kilpacheerleadingiä maajoukkuetasolla, joten voitte varmaan kuvitella että lukio oli hieman rankkaa! Oon elementissäni kun pääsee tekemään paljon kivoja juttuja, jonka takia mun kalenteri onkin yleensä aika täynnä. Päivittäinen aikani kuluu urheillen, ystävien kanssa aikaa viettäen ja opiskellen.

Kävin keväällä 2022 lääketieteen pääsykokeessa ja olen jo korottanut pariin otteeseen yo-todistustani. Vielä kuitenkin riittäisi kirittävää että pääsisin todistuksella sisään, sillä lääkikseen tarvittavaa L-riviä minulla ei vielä ole! 😅 Syksyllä 2022 osallistun fysiikan, äidinkielen ja pitkän englannin yo-kokeisiin, ja pyrin korottamaan jokaista niitä ainakin yhdellä arvosanalla. Keväällä on suunnitelmissa kirjoittaa sitten biologia ja kemia.

Minulla asuu tuttuja Tampereella, joten se kiinnostaa minua eniten Turun lääketieteellisen lisäksi. Toivotaan, että paikka aukeaisi tulevana kesänä! Matkaani lääkikseen voi seurata Instagramista ja Tiktokista nimellä @ellituomikoski.

Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. <3 Ihanaa syksyn alkua sulle!

– Elli

Elli T

Heippa!

Oon Elli, 20-vuotias nuori nainen Espoosta. Valmistuin lukiosta vuonna 2021, ja nyt olen aloittamassa toisen välivuoteni. Päivittäinen aikani kuluu urheillen, ystävien kanssa hengaillen ja opiskellen. Olen harrastanut kilpacheerleadingiä viimeiset 9 vuotta, mutta nyt olen hakemassa lääkikseen sekä pääsykokeella että todistusväylän kautta.

Voit seurata mun matkaa Instagramissa ja Tiktokissa: @ellituomikoski