Lääketiede  •  21.09.2018

Sport Appro

6:45 Herätys, hampaiden pesu, vaatteet niskaan, kamppeet kassiin ja ovesta ulos.

Pyöräily aamun sarastaessa syksyisen Aurajoen varrella Sport Sirkkaan jonottamaan ensimmäiselle Sport Appro -tunnille.

8:00 Rentoutus-tunti ja heti perään Hatha flow -joogaa.

Nyt kun paikat on auki, olo on energinen ja appropassissa on jo kaksi leimaa, suuntana Parkin kenttä ja kuplafutis-lajikokeilu.

11:00 Kuplafutista eli kuin tavallista jalkapalloa, mutta pelaajat ovat muovisen kuplan sisällä. Taklauksessa singahtaa, pompahtaa ja pyörähtää kuplan sisällä ympäri ämpäri. Tunti oli yllättävän hauskaa ja kupla puolestaan yllättävän ahdas ja raskas.

12:30 Cross training tai pikemminkin kyseessä oli kahvakuulailua, mutta hyvä treeni kuitenkin! Vielä jaksaa haastaa itseään..

14:00 Ravitsemus luento -mielessä pyöri oikeastaan vaan että lukuisista välipaloista huolimatta olisi jo kiva päästä lounaalle…

14:45 Vihdoin lounastauko! Ja puoliväli eli 5/10 suoritusta alla. Kahvit päälle, jotta jaksaa vielä toisenkin puoliskon.

15:45 Kuntosali.

16:30 Akrojooga -tämä vasta hauskaa olikin! Naurettiin vatsalihakset kipeiksi ja oltiin aikamoisia akrobaatikkoja. Kokeilimme siis erilaisia parin kanssa tehtäviä muodostelmia joissa toinen oli aina pohjana ja toinen ”flyerina”. Lempparini oli pää ylösalaisin seisonta käsien varassa konttausasennossa olevan kaverin vyötärön ympärillä.

17:45 CardioFit -tätä tuntia jännitettiin koko päivä koska odotimme jotain rajua rääkkiä, paljon hyppyjä ja räjähtävyyttä. Kyseessä oli kuitenkin nopeatempoinen ja haastava aerobic tunti. Ei noussut kyllä suurta suosion osoitusta tälle lajille…

18:45 Cheerleading-lajikokeilu. Koska ei vielä oltu lämmitelty kuin puoli vuorokautta oli alkuun hyvä juoksennella, punnertaa, kyykätä ja jumpata kaikkiin lihaksiin vähän lämpöä. Lopulta päästiin myös tekemään käsilläseisontoja, kärrynpyöriä, hyppyjä ja stuntteja ryhmissä. Pompomeja tai pyramidimuodostelmia ei tällä tunnilla ollut, mutta lotus-stuntti ja perus ylä V-asento tulivat tutuiksi.

20:15 Viimeiset leimat passiin ja Kultainen kenguru -merkki taskuun. Vitsi miten hyvä fiilis! Päivä on ollut ihan huippu – niin täynnä naurua, liikunnan iloa ja hyvää mieltä. Täydellinen irtiotto koulusta, joka on viime päivinä vienyt kovasti aikaa ja energiaa. Ihanaa, että tämänlaisia erilaisiakin opiskelijatapahtumia järjestetään! Kiitos Campus Sport!

-Anna

Anna

Olen 22-vuotias nelosen kandi Turusta. Opintojen ohella harrastan paljon liikuntaa, kahvittelua, kavereiden kanssa naureskelua ja mainittavan paljon myös kirjojen lukemista ja leffojen katsomista.

Tänne blogiin päätyy siis heijasteita mun arkielämästä keskittyen kuitenkin siihen lääkisopiskeluun ja opiskelijaelämään. Toivottavasti löydät teksteistäni inspiraatiota, motivaatiota tai ihan vain hyvää mieltä! Aina saa myös kysyä ja kommentoida, jos siltä tuntuu 🙂