Kauppatiede  •  28.09.2017

Smurffiviikot

Tervehdys!

Opiskelut yliopistossa on nyt saatu hyvään vauhtiin, ja siksi onkin hyvä aika palata hetkeksi elo-syyskuun vaihteeseen ja smurffiviikkoihin! Meillä Tampereella uusia kauppatieteiden opiskelijoita kutsutaan siis smurffeiksi, joten fuksiviikkomme kantavat nimeä smurffiviikot.

Ensimmäisinä päivinä saimme smurffipassit, jotka toimivat pääsylippuina osaan tapahtumista sekä reissuvihot, joihin keräämme erilaisia merkintöjä smurffisyksyn ajan. Reissuvihkopisteitä keräämällä on mahdollisuus saavuttaa ”arvonimiä”, ja eniten pisteitä keränneet tyttö ja poika palkitaan keväällä Smurffigaalassa smurffimamman ja -papan arvonimillä ja haalarimerkeillä.

Haalarimerkkejä onkin jo kertynyt vino pino, mutta itse haalareita saammekin vielä hetken odottaa. Meidän ainejärjestössä, Boomi ry:ssä, on tapana, että smurffit hankkivat yrityksiä sponsoreiksi haalareiden hankintaa varten. Mainoksen hankkineet saavat haalarinsa ilmaiseksi ja lisäksi tarjolla on himottuja reissuvihkopisteitä ja muita palkintoja.

Smurffiviikot olivat huikea kokemus, ja reilun kahden viikon aikana tutustui moneen uuteen ihmiseen. Tapahtumia oli paljon, lopussa väsymys oli kova ja jokavuotinen smurffiflunssa ahdisteli opiskelijoita, mutta hauskaa pidettiin päivästä toiseen! Oli mukavaa, kun aina ei kerrottu, minne ollaan menossa ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Suosikkitapahtumani oli varmaankin harkkasitsit, joilta saatu haalarimerkki näkyykin ensimmäisessä kuvassa. Loppuun vielä kuva omasta smurffiryhmästäni smurffiolympilaisten merkeissä.

Palaillaan!

Inka

Inka