Kauppatiede  •  30.10.2017

Sitseillä töissä

Terveisiä sängyn pohjalta!

Viikko ei ole alkanut mun osalta kovinkaan hyvin, sillä oon nyt viikonlopusta lähtien ollut kovan flunssan kourissa. Pahoitteluni etukäteen, jos postaukseni on ihan sekavaa kuumesettiä. 😀 Nyt onkin sitten aika kirjoitella hieman viime viikkoisista Nesu-Boomin sitseistä, joilla olin töissä.

Nesu on siis lyhenne sanoista Nordiska Ekonomie Studerandes Union, ja kyseessä on järjestö, joka yhdistää kyltereitä kaikista pohjoismaisista kylterikaupungeista. Minä ja pari muuta smurffia olimme nopeimmat ilmoittautuneet ja pääsimme töihin meidän oman Nesu-järjestömme sitseille viime tiistaina.

Työpäivämme alkoi kello 14, jolloin saavuimme sitsipaikalle Messukylän työväentalolle. Paikan päällä järjestelimme ensimmäiseksi sitsipöydät ja -tuolit, ja sen jälkeen koristelimme salin ja kaadoimme juomat shottilaseihin.

Meille jäi vielä hyvin aikaa vaihtaa sitsivaatteet yllemme ennen muiden sitsaajien saapumista paikalle. Sitsien teemana oli Around the world. Itse pääsin vaatetuksen kanssa helpolla heittämälle päälle vanhan hiihtokisapuvun ja Norjapipon. 😉 Vaikka olimme töissä, saimme sitsata muiden mukana. Hieman ennen taukoja oli meidän aika käydä vessassa, ja kun muut lähtivät tauoille, me kaadoimme lisää juomia ja jaoimme ruokia. Ilta oli kiireinen ja meni hujauksessa ohi, mutta hauskaa oli. Sitsien loputtua siivosimme nopeasti ja ehdimme vielä viimeiseen yhteiskuljetukseen.

Mun mielestä sitseiltä saa aina hienoimmat haalarimerkit. Vasemmalla olevan merkin saivat kaikki sitseille osallistuneet, ja kuvassa oikeilla on merkki, jonka vain me työntekijät saimme sitsipäivän päätteeksi. Koska olimme sitseillä töissä, saimme sitsitarjoilumme ilmaiseksi sekä muutaman himoitun reissuvihkopisteen. Reissuvihkopisteiden keräämisen osalta onkin syytä aloittaa pian loppukiri, sillä aikaa niiden keräämiseen on enää kuukausi!

Sitsiterveisin

-Inka

Inka