AMK sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoala  •  21.09.2022

Personal Trainerista fysioterapeutiksi

Hain fysioterapeutiksi, sillä olen toiminut Personal Trainerina 5 vuotta ja nyt oli aika ottaa seuraava leveli elämässä. Hakupäätöksen tein kevään 2021 aikana.

Valmennuskurssilta boostia hakuun

Ostin valmennuskurssin kesällä 2021. Matikka ja päätöksentekotaidot olivat todella kattavat ja auttoivat minua paljon kokeessa. Kun en päässyt ekalla kerralla sisään, oli mukava, että valmennuskurssia sai käyttää vielä kevätkauden. Tämä auttoi minua kertaamaan asioita ja pärjäsin paremmin kevään kokeessa.

”Se onnistumisen ilo on jäänyt mieleen, kun rupes tajuamaan asioita.”

2 kertaa valintakokeessa

Valintakokeessa kävin kaksi kertaa. Ensin syksyllä 2021 ja sitten keväällä 2022. Molemmilla kerroilla jännitti tosi paljon, mutta kevään 2022 kokeeseen osasin jo hieman erilailla suhtautua. En panikoinut enää niin paljon kuin ekalla kerralla.

Varasijalta viimein opiskelemaan

Jäin varasijalle 18 kevään haussa, ja siitä se pikku hiljaa tippui. Edellisenä iltana olin katsonut tulokset Opintopolun palvelusta ja olin edelleen varasijalla 10.

Aamulla sitten katsoin huvikseni ja hups, minut onkin valittu kouluun. Se tuntui uskomattoman hyvältä, mutta samaan aikaan todella epätodelliselta.

Ensimmäiseksi minun mieheni sai jakaa tämän ilouutisen kanssani.

– Mari