Lääketiede  •  26.03.2018

Pääsiäisloma - vihdoin

RR-kurssi on nyt suoritettu tenttiä myöten (tietenkin tenttituloksia saa jännittää vielä seuraavat 2 viikkoa…) ja on aika vaihtaa hetkeksi vapaalle, sillä nyt koittaa ansaittu vuoden ensimmäinen loma. Ihanaa, että tentti oli nyt ennen lomaa, niin saa rauhassa rentoutua viikon ajan ilman koulustressiä tai tekemättömiä rästihommia.

Loman aikana ajattelin ainakin käydä vanhempieni luona Helsingissä, syödä hyvin, viettää aikaa kavereiden kanssa ja loppulomasta vierailla mummon luona. Tietenkin treenit kuuluvat myös lomaani, mutta mikäs siinä, kun on kerrankin aikaa ja sitten voi ainakin hyvällä omallatunnolla syödä suklaamunan jos toisenkin.

Tämän kevään abitkin saivat tänään huokaista helpotuksesta, kun kirjoitukset loppuivat matikan yo-kokeeseen. Toisaalta pääsykokeisiin lukevan abin urakka ei ollut vielä tässä vaan voisi jopa sanoa, että suurin koitos on vielä edessä. Toisaalta en halua pelotellakaan, jos on valmistautunut hyvin niin pääsykoekaan on tuskin mikään ongelma.

Monet teistä ovat varmaan ottaneet valmennuskurssin haluamalleen alalle. Minusta ainakin itse hakiessani tuntui, että varsinkin juuri lääkikseen ja lisäksi kauppikseen ja oikikseen hakevat suosivat valmennuskursseille menemistä. Itse ainakin koin, että Valmennuskeskuksen kurssista oli suuri apu itselleni sisäänpääsyssä ja ajattelinkin seuraavissa teksteissä kertoa vähän oman valmennuskurssini etenemisestä ja opiskelutahdistani viime keväänä.

Lukuintoa; muistakaa myös rentoutua lukemisten ohella, pääsiäisen kunniaksi!

Nina

Nina