Lääketiede  •  04.11.2022

Opiskelu Lääkis Vip Online -kurssilla

Syksy on mennyt todella nopeasti ja valmennuskurssikin on jo hyvässä vauhdissa. Syksyn alussa alkoi matikan tunnit, jotka menivät hujauksessa ohi. Täytyy kyllä todeta, että tunneista oli todella paljon hyötyä, vaikka olenkin kirjoittanut lukiossa pitkän matikan, mutta siitäkin on jo yli 5 vuotta aikaa. Huh, kun aika menee nopeasti 😱. Matikan tunneilla tuli kerrattua mm. trigonometriaa ja geometriaa sekä perusyhtälöitä, joista on hyötyä niin fysiikassa kuin kemiassakin.

Fysiikan, kemian ja biologian luennot alkoivat pari viikkoa sitten ja olenkin päässyt osallistumaan niiden Online-opetukseen. Tosin en ole ihan kaikille luennoille päässyt osallistumaan, mutta onneksi näistä on tullut tallenteet parissa päivässä Moodleen, josta ne on kätevästi päässyt katsomaan myöhemmin. Luennoista oon saanut motivaatiota lukemiseen, koska asiat selitetään niissä selkeästi ja näin myös motivaatio on pysynyt (ainakin vielä) hyvänä. Opettajilta on myös mahdollisuus kysyä, jos jokin asia mietityttää.

Syksyn aikana oon tehnyt Lääkisnetistä ja Valmennuskeskuksen kirjoista matikan, kemian ja fysiikan tehtäviä. Biologian tehtäviä en vielä ole aloittanut, mutta joulukuun alussa olisi tarkoitus alkaa tekemään myös niitä. Oon kuitenkin ottanut tavoitteeksi opetella joka viikko muutaman bilsan käsitteen. Aikataulussa on suht helppoa pysyä, koska kurssilta on saatu aikataulu, jonka mukaan tehtäviä oon tehnytkin ja valmistautunut seuraavalle kurssikerralle selaamalla/tutustumalla seuraavalla luennolla oleviin aiheisiin.

Mukavia ja tunnelmallisia syysiltoja🕯

– Emilia

Emilia T

Moi!
Olen Emilia, 23-vuotias keväällä valmistunut sairaanhoitaja Espoosta. Haen ensi keväänä lääkikseen pääsykokeella, koska ensikertalainen en enää ole. Lukiosta olen valmistunut 2017. Vapaa-ajallani tykkään olla luonnossa ja retkeillä sekä kuvata lintuja.

Tässä blogissa kerron rehellisesti matkastani kohti lääkistä. Minun kuulumisia pääsee myös kurkkaamaan instagramissa opiskelutililtä @studieswithemilia, jonne päivittelen tarkemmin opiskelukuulumisiani.