Lääketiede  •  24.10.2022

Opiskelu lääketieteen valmennuskurssilla

Moikka!

Näin noin kuukauden jälkeen on hyvä päivitellä tännekin puolelle mun opiskelusta. Valmennuskurssi on lähteny oikein hyvin käyntiin. Meillä alkoi opiskelut matematiikan luennoilla. Itse kirjoitin matikan pitkänä, joten suurin osa tunnin asioista ja tehtävistä oli selvästi pelkkää kertausta, mutta kertaus on opintojen äiti vai miten se meneekään!

Tunneista on myös varmasti todella paljon hyötyä niille jotka ovat kirjoittaneet lyhyen matikan, sillä asiat käytiin perin pohjin läpi. Luentojen välissä jäi myös hyvin aikaa tehdä tehtäviä. Aloitin tekemällä ennakkoharjoittelu tehtäviä fysiikasta, kemiasta ja biologiasta. Tää oli mun mielestä hyvä vaihtoehto, sillä sain palautettua mieleen kurssien perusasiat. Onnistuinkin tekemään melkein kaikki tehtävät ennen näiden aineiden luentojen alkua, mistä olin ylpeä!

Lokakuun puolivälissä meillä alkoi muiden aineiden luennot. Oon siis osallistunut etänä biologian ja kemian luennoille. Fysiikan luennon katsoin tallenteena, sillä olin kipeänä. Nämä luennot olivat todella mielenkiintoisia sekä opettavaisia ja jaksoin hyvin keskittyä. Myös opettajat olivat todella rentoja, asiantuntevia ja hauskoja, minkä takia luennoista jäi todella hyvä fiilis.

Odotan innolla tulevia luentoja, sillä koin ne erittäin hyödyllisiksi. Aloitin samalla tekemään Valmennuskeskuksen Lääkisnetistä näiden aineiden tehtäviä. Luennot sekä materiaalit ovat todella kattavia ja auttavat hurjasti tehtävien tekemisessä. Myös tehtävät ovat monipuolisia ja kiinnostavia. Aion jatkaa opiskelua ainakin tällä hetkellä samalla tavalla eli kuuntelemalla luennot ja sen jälkeen tekemällä tehtäviä Lääkisnetistä. Aion myös muistaa urheilla ja ulkoilla tarpeeksi, sillä se on mulle todella tärkeää jaksamisen takia. Tästä on hyvä jatkaa rauhallista tahtia kohti koetta!

Mukavaa syksyä ja tsemppiä opiskeluihin!
-Veera