Kauppatiede  •  04.02.2018

Opiskelijan vapaa-aika

Moi!

Vaikka opiskelijan arki onkin pääsääntöisesti kiireistä ja viikonloputkin täyttyvät kouluhommista, on hyvä ottaa välillä rennommin ja tehdä jotakin ihan muuta kuin koulujuttuja. Vietin tän viikonlopun opiskelukaupungissani Tampereella, mutta opiskelun lisäksi tein mulle vähän epätyypillisempiä juttuja.

Perjantaina suuntasin museokeskus Vapriikkiin, jossa on perjantaisin ilmainen sisäänpääsy kello 15-18. Vaikka asunkin aivan kivenheiton päässä kyseisestä paikasta, oli tämä vasta toinen vierailuni kyseisessä museossa. Nähtävää oli vaikka millä mitalla, ja tällä kertaa eniten aikaa kului Pelimuseossa vanhoja pelejä pelaillen.

Lauantaina pidettiin opiskelukavereiden kanssa leffailta. Oli mukavaa nähdä tyttöjä muissakin kuin opiskelujen merkeissä. Tänään, eli sunnuntaina puolestaan kävin pitkästä aikaa luistelemassa. Huomasin viime viikolla juoksulenkillä ollessani luistelijoita Näsijärvellä ja ajattelin, että olisi kiva käydä kokeilemassa vieläkö itse pysyy luistimilla pystyssä. Ilmeisesti hiihto- ja luistelutaidot ovat kääntäen verrannollisia toisiinsa nähden, sen verran vaikeaa hommaa oli näin vuosien luistelemattomuuden jälkeen.

 

Tajusin just, että kouluahan ei ole enää melkein yhtään jäljellä ennen kesälomaa. Vaivaiset kolme kuukautta pitäisi jaksaa ahertaa. Jos koko opiskeluaika menee yhtä nopeasti, niin kohtahan sitä ollaan jo maistereita!

Aurinkoista helmikuuta!

Inka

Inka